Beşiktaşlı futbolcular şampiyonluğa kenetlendi

- Siyah-beyazlı takımın kaptanı Tolga Zengin: "Şampiyonluğa çok yakınız ve her şey bizim elimizde" - Golcü futbolcu Cenk Tosun: "Ligi şampiyon bitirmek istiyoruz. Heyecanlıyız ama konsantrasyonumuz da üst seviyede"

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaşlı futbolcular şampiyonluğa kenetlendi


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de bitime 2 hafta kala en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunan lider Beşiktaş'ın takım kaptanı Tolga Zengin, "Şampiyonluğa çok yakınız ve her şey bizim elimizde." dedi.

Şampiyonluğun en büyük adayı konumundaki siyah-beyazlı takımın kaptanı Tolga ile golcü futbolcu Cenk Tosun, spor giyim markası Nike'ın, futbolu gençlere sevdirmek ve futbolun doğduğu yer olan sokaklara özlemi gidermek amacıyla organize ettiği "Nike FootballX"te yarı final maçlarını izledi.

İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası'nda gerçekleştirilen sokak futbolu organizasyonunda konuşan Tolga, "Osmanlıspor maçını da aldıktan sonra şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Çok yakınız ve her şey bizim elimizde." ifadelerini kullandı.

Konsantrasyonlarının üst seviyede olduğunu anlatan Cenk Tosun ise şampiyonluk için bir puana ihtiyaçları olduğuna dikkati çekerek, "Ligi şampiyon bitirmek istiyoruz. Heyecanlıyız ama konsantrasyonumuz da üst seviyede. Çok güzel bir sezon geçirdik ve bunu Osmanlıspor maçı ile taçlandırmak istiyoruz." diye konuştu.

Küçük yaştan beri milli formayı giymeyi hayal ettiğini aktaran golcü futbolcu, "Fransa'daki 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmak için çok çalıştık. Gruplarda çok iyi bir geri dönüşle turnuvaya katılma şansını elde ettik. Ben küçüklüğümden beri ay-yıldızlı formayı giymeyi hayal ediyordum. İnanılmaz bir turnuva bizi bekliyor. Türk Milli Takımı gittiği turnuvalarda genelde başarılı oluyor. Çünkü iyi bir turnuva takımıyız. Yine çok güzel sonuçlar alacağız ve umarım final göreceğiz." açıklamasında bulundu.

Almanya'da oynarken sokak maçları yaptıklarını belirten Cenk Tosun, "Nike FootballX gibi etkinlikler gençler için büyük bir fırsat. Pes etmeden, istikrarlı bir şekilde çalışmaya devam edin. Çünkü büyük futbolcu olmak çok çalışmayı gerektiriyor." şeklinde görüşlerini aktardı.


- Nike FootballX Şampiyonası


Nike tarafından 17-25 yaş kategorisinde organize edilen sokak futbolu turnuvasında şampiyon takım yarın belli olacak.

Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan özel alanda bugün yarı final karşılaşmaları yapıldı. Genç futbolcular, organizasyonda rakiplerinin yanı sıra sıcak hava ve rüzgarla da mücadele etti.

Turnuvada şampiyon olan takım, haziran ayında Fransa'daki finallere katılma hakkı kazanacak.

Yorumlar