Beşiktaşlı futbolcular: Galatasaray maçından gelen haber bizi üzdü

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve Beşiktaş’ın kazandığı maçtan sonra siyah-beyazlı futbolculardan Motta ve Veli açıklamalarda bulundu. Motta, aldıkları galibiyete çok sevindiklerini söylerken,...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaşlı futbolcular: Galatasaray maçından gelen haber bizi üzdü

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve Beşiktaş’ın kazandığı maçtan sonra siyah-beyazlı futbolculardan Motta ve Veli açıklamalarda bulundu. Motta, aldıkları galibiyete çok sevindiklerini söylerken, Veli ise Galatasaray maçından gelen haberle üzüldüklerini ifade etti.

Ramon Motta, “Maça iyi başladık. İlk yarı sonucu yakaladık. Bütün atakları yönlendiren bizdik. Diğer maçın sonucu çok önemli değil. Ben ligi 2. olarak bitireceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Motta ayrıca, takımda kalıp kalmayacağı sorusuna ise, “Burayı seviyorum. Bir iki kere görüşmemiz oldu. Taraftarlarla aramızda güzel bir bağ oluştu.Burada kalmak istiyorum.” şeklinde cevap verdi.

Veli ise Galatasaray maçının skorunu duyduklarında üzüldüklerini belirterek, “Bugün mutlaka kazanmalıydık ve bunu başardık. Galatasaray maçından gelen haber bizi üzdü. Taraftarımızın protesto yapması doğal hakkıdır. Kazandığımız için mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar