Beşiktaşlı futbolcular: Elazığspor'un küme düşmesine üzüldük

Elazığspor'u 1-0 yenen Beşiktaş'ta futbolcular, galibiyeti hak ettiklerini söylerken, Elazığspor’un küme düşmesine ise çok üzüldüklerini söylediler.Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanan ve Beşiktaş’ın 1-0 kazandığı maçın...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaşlı futbolcular: Elazığspor'un küme düşmesine üzüldük

Elazığspor'u 1-0 yenen Beşiktaş'ta futbolcular, galibiyeti hak ettiklerini söylerken, Elazığspor’un küme düşmesine ise çok üzüldüklerini söylediler.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanan ve Beşiktaş’ın 1-0 kazandığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Olcay Şahan ve Tolga Zengin kazandıkları için mutlu olduklarını söylediler.

Olcay Şahan yaptığı açıklamada, "Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Elazığspor için ise çok üzgünüm." derken Tolga Zengin ise şöyle konuştu:

"Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin ‘Anneler Gününü’ kutlarım. Futbola dönecek olursak eğer önümüzdeki haftayı bekleyeceğiz. İpler bizim elimizde değil artık. Rakibimiz içinde şunları söylemek istiyorum. Elazığlı insanlar çok iyi insanlar. İnşallah tekrar Süper Lig’e çıkarlar."

CİHAN

Yorumlar