Beşiktaş'ın yeni transferi Caner:

- "Mutlu olabileceğim için Beşiktaş'ı tercih ettim"

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın yeni transferi Caner:


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın, İtalya'nın Inter takımından kadrosuna kattığı yeni transferi Caner Erkin, "mutlu olabileceğim için Beşiktaş'ı tercih ettim." dedi.

Caner, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Inter'de yeni hocanın kendisine ön yargılı yaklaştığını söyledi.

Kendisine Avrupa'dan başka tekliflerin de yapıldığını dile getiren milli futbolcu şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş beni çok istedi, bunu hissettirdi. Başkanımıza bu konuda teşekkür ederim. Beşiktaş için elimden gelen her şeyi yapacağım. Beşiktaş'ta olduğum için çok mutluyum. Galatasaray ve Fenerbahçe'de oynadım. Transfer sürecinde bazı çirkin olaylar yaşadım. Bizler profesyonel insanlarız. Bizi eleştirecekler futbolumuzla eleştirsinler. Yaşadığım üzücü olayları hak etmiyorum."

Beşiktaş taraftarını çok yakından bildiğini ve yeni statta oynamak için sabırsızlandığını aktaran Caner, "Vodafone Arena atmosferi harika. Kimin oynayıp oynamadığına hoca karar verecek. Rekabet güzeldir. Antrenmanda Şenol Güneş bizimle ilgili güzel bir konuşma yaptı ve arkadaşlarımıza alkışlattı. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynamalı. Bu sene şampiyonlar liginde oynayacağız. Kaliteli futbolculardan kurulu olmak zorundasınız. Herkes forma için daha çok çalışmalı. Bütün kulvarlarda zirveye çıkmak için oynayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Caner, futbol hayatına siyah-beyazlılarda devam edeceğini ve 88 numaralı formayı giyeceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar