Beşiktaş'ın yeni transferi Atınç Nukan:

- "Bir yıllık aradan sonra buraya dönmek çok güzel"

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın yeni transferi Atınç Nukan:


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın Almanya'nın Leipzig ekibinden kiralık olarak renklerine bağladığı eski futbolcusu Atınç Nukan, "Bir yıllık aradan sonra buraya dönmek çok güzel." dedi.

BJK TV'ye açıklamada bulunan Atınç, yıllarca siyah-beyazlı takımda oynadığını belirterek, "Tarif edilemez duygular içindeyim. Bir yıllık aradan sonra buraya dönmek çok güzel. Buranın kıymetini daha iyi anladım. Çok mutluyum." diye konuştu.

Almanya'da verimli bir sezon geçirdiğini vurgulayan milli futbolcu, "Beşiktaş'ın yeri bende çok ayrı. Teklif alınca akan sular durdu. Beşiktaş taraftarı gibisi dünyanın hiçbir yerinde yok. Vodafone Arena'da maça çıkmayı heyecanla bekliyorum. İnşallah bu sene takımla şampiyonluk kupasını kaldırırım. Şampiyonlar Ligi ayrı bir seviye. Motive olarak iyi bir başarı sağlamayı diliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde her takım üst düzeyde. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Başarıyı rekabet getirir. Takımdaki tüm oyuncular mevkilerinde çok iyiler. Şu anda her pozisyonda zenginlik ve genişlik var. Formayı kapmak için çok çalışacağım." ifadelerini kullandı.

Atınç Nukan, siyah-beyazlı takımda geçen sezon Alman futbolcu Mario Gomez'de olan 33 numaralı formayı giyeceğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Kulübüme para kazandırarak gitmek beni de mutlu etti geçen sezon. Geride kalan sezonun bana çok şey kattığına inanıyorum. Şenol Güneş, Beşiktaş'a çok şeyler kattı. Ben de Şenol Güneş'ten bir şeyler öğrenmek için çok çalışacağım. Şampiyonluğa ve Avrupa'da elde edilecek başarılara konsantreyim. Yeni gelen arkadaşlar da çok sıcakkanlı ve sempatikler. Takım içinde inanılmaz bir aile ortamı var."


Yorumlar