Beşiktaş'ın en yaşlı üyesi hem Anneler Günü'nü hem de doğum gününü kutladı

Beşiktaş ile yaşıt ve Beşiktaş'ın en yaşlı üyesi 111 yaşındaki Firuze Metin, hem Anneler Günü'nü hem de doğum gününü, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beşiktaş taraftarlarıyla birlikte kutladı. Beylikdüzü Beşiktaşlılar...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın en yaşlı üyesi hem Anneler Günü'nü hem de doğum gününü kutladı

Beşiktaş ile yaşıt ve Beşiktaş'ın en yaşlı üyesi 111 yaşındaki Firuze Metin, hem Anneler Günü'nü hem de doğum gününü, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beşiktaş taraftarlarıyla birlikte kutladı.

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş'ın en yaşlı üyesi 111 yaşındaki Firuze Metin'in anneler günü ve doğum günü için sürpriz bir kutlama düzenledi. Kutlamada pastasını taraftarların tezahüratları eşliğinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Dernek Başkanı Ahmet Kazancıoğlu ile birlikte kesen Firuze Anne, mumları tek seferde üfleyerek gençlere taş çıkardı.

Torununun torununu gördüğünü söyleyen Firuze Anne, herkesin anneler gününü kutladığını belirterek, "Ben çok güzel yaşadım. Hayatımdaki her şeyden çok memnunum. Atatürk'ün evini, kütüphanesini, yatak odasını gezdim. Şimdi gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor. Tereyağı, bal, kaymak, dut, ceviz doğal olan şeylerle besleniyorum. Çok sağlıklıyım. Dilerim sizlerin de kalbinden geçen her şey kabul olur. Tüm dünyaya mutluluk diliyorum." dedi.

BAŞKANDAN 111 NUMARALI VE 'FİRUZE ANNE' YAZILI FORMA HEDİYESİ

Firuze anneye, '111 numaralı ve Firuze Anne' yazılı Beşiktaş forması hediye eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yaptığı açıklamada, "Sizinle tanıştığım için çok mutluyum. Hem anneler gününüz hem de doğum gününüz kutlu olsun. Sporda sevgiye, başarının alkışlanmasına ihtiyaç var. Sizin vasıtanızla bütün spor kulüplerimize kavganın gürültünün olmadığı sevginin hakim olduğu günler diliyorum." diye konuştu.

Belediye Başkanı İmamoğlu ile keyifli bir sohbette bulunan Firuze Anne, İmamoğlu'nun 'eskiden maça gittiniz mi' sorusu üzerine, "Eskiden kadınlar dışarı mı çıkabiliyordu ama evde izledim tabii ki. Bütün sülalem Beşiktaşlı. Beşiktaş kazanınca çok seviniyorum, gol diye bağırıyorum." diye cevap verdi.

CİHAN

Yorumlar