Beşiktaş'ın Almanya kamp kadrosu belli oldu

Beşiktaş'ın, yeni sezonda Almanya’da yapacağı 12 günlük kampın kadrosu belli oldu. İbrahim Toraman, kamp kadrosunde yer almadı.Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan siyah - beyazlılar, 12...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın Almanya kamp kadrosu belli oldu

Beşiktaş'ın, yeni sezonda Almanya’da yapacağı 12 günlük kampın kadrosu belli oldu. İbrahim Toraman, kamp kadrosunde yer almadı.

Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan siyah - beyazlılar, 12 günlük Almanya kampı için yarın bu ülkeye hareket edecek. 29 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da kamp yapacak olan Beşiktaş, 2 günlük izinin ardından 13 Temmuz’da özel uçakla İngiltere’ye gidecek. İngiltere kampını 24 Temmuz’da tamamlayacak olan siyah - beyazlılar, daha sonra yeni sezon hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecek.

Almanya ve İngiltere kamplarında 6 hazırlık maçı yapacak olan olan Beşiktaş’da, teknik direktör Slaven Bilic Almanya kampı kadrosuna 26 oyuncu dahil etti. Bilic, Sezer Öztürk'le yaptığı kavga sebebiyle kadro dışı bırakılan Toraman'a ise kadroda yer vermedi.

Siyah-beyazlıların, Almanya kampı kadrosunda şu isimler yer alıyor:

"Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Emre Metin, Ersan Adem Gülüm, Tomas Sivok, Pedro Franco, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Tugay Kaya, Ümit Karaal, Necip Uysal, Uğur Boral, Tugay Eyiol, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Kerim Frei, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Furkan Yaman, Filip Holosko, Ömer Şişmanoğlu, Cenk Tosun." CİHAN

Yorumlar