Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı ön eleme turları ve yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, basına kapalı olarak gerçekleştirilen...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı ön eleme turları ve yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik idmanı yapan siyah - beyazlılar, antrenmana takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketlerinin ardından pas ve top kontrol çalışmaları yapan oyuncular, yarım sahada oynanan çift devreli maçla idmanı tamamladı.

Antrenmana milli takımlardan dolayı izinli olan; Tolga Zengin, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson ve İsmail Köybaşı katılmadı. Necip Uysal takımdan ayrı koşu çalışması yaparken Beşiktaş'ın yeni transferi Cenk Tosun takımla birlikte koşu yaparak idmanı noktaladı.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın saat 10.00 ve 18.00’de yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

CİHAN

Yorumlar