Beşiktaş Vodafone Arena'nın batı tribününe ilk beton döküldü

Vodafone Arena'nın Batı Tribünü'ne (numaralı) ilk beton dökülerek yapımına başlandı.        Döküme Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra İkinci BaşkanAhmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Vodafone Arena'nın batı tribününe ilk beton döküldü

Vodafone Arena'nın Batı Tribünü'ne (numaralı) ilk beton dökülerek yapımına başlandı.

    

    Döküme Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra İkinci BaşkanAhmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ürkmezgil, Metin Albayrak, Emre Kocadağ ile Hakan Özköse, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Genel Koordinatör Levent Çifter, Divan, Disiplin, Denetleme ile Seçme ve Sicil Kurulu Üyeleri ve çalışan işçiler katıldı.

Başkan Fikret Orman ile, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ve Disiplin Kurulu Başkanı Yavuz Özeren ilk betonu     birlikte döktü. Ardından da işçilere dağıtılmak üzere kurban kesildi.

    Dökümün ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, "Temeli 6 ay önce attık ve şu anda 3 tarafta inşaat hızla devam ediyor. Taraftarımızın bildiği isimleriyle; Eski Açık, Yeni Açık ve Kapalı'da inşaat çalışmaları sürüyor. Herkes merak ediyordu numaralı tribün ne zaman başlayacak diye. Numaralının da bugün temeline başladık. Temmuz ayı itibari ile sahanın şekli oluşur ve insanlar daha net anlayabilirler. Burada çalışan işçilerimizi de motive etmek için böyle bir tören düzenledik. Allah hayırlar nasip etsin." şeklinde konuştu.

İnşaatta çok hızlı ilerleyemediklerini belirten Orman, "Çünkü büyük bir yatırım. Böyle yatırımları devletler 4-5 yılda yapamıyorlar. Şu anda yıkılan statlar var, 3-4 yıldır bitirilemiyor. Vodafone Arena'nın temelini 6 ay önce attık ve hızla ilerliyoruz. Çok daha hızlı olabilirdik ama parasal olarak hem kulübün faaliyetlerini sürdürmemiz de hem taraftarımızın beklentisi olan bütün branşlarda transferler yapmamız gerekiyor." dedi.

Başkan Fikret Orman, siyah - beyazlı taraftarları kombine kart almaya da davet etti ve işçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar