Beşiktaş ve Elazığspor başkanları Harput Kalesi'nde buluştu

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Elazığspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma öncesinde iki kulübün yönetimi öğle yemeğinde biraraya geldi.Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk'ün ev sahipliği yaptığı ve ünlü...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş ve Elazığspor başkanları Harput Kalesi'nde buluştu

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Elazığspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma öncesinde iki kulübün yönetimi öğle yemeğinde biraraya geldi.

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk'ün ev sahipliği yaptığı ve ünlü Harput Kalesi'nde verilen yemeğe Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve maç için Elazığ'da bulunan siyah beyazlı kulübün yöneticileri katıldı.

Yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Elazığspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İyi bir mücadele olacak. Elazığspor başkanı ve yöneticileriyle birlikte Harput Kalesi'nde yemek yedik. Elazığspor da ligdeki konumları gereği kazanmak isteyecek, biz de kazanmak istiyoruz. Dostça bir mücadele olsun.

Bizim söyleyeceklerimiz bu kadar. Artık bundan sonra biz başkanların yapacağı birşey yok. Futbolcular çıkacak sahada konuşacak toplarını oynayacaklar. Her ikimiz de kazanmak istiyoruz. Hakedenin kazanmasını istiyoruz."

Lig ikinciliği için yarıştıkları Galatasaray'ın, Trabzonspor deplasmanındaki mücadelesiyle ilgili bir soruya ise Başkan Orman, "Onlarında durumu bizim gibi. Yalnız şunu söyleyeyim bizim Galatasaray'la yaptığımız maçtaki gibi hakemin maça etki ettiği bir maç olmasın. Artık ligin bitmesine iki hafta var. Bu iki haftada biz maçlarımızı oynayıp sonuçlara göre de duruma bakacağız." diye cevap verdi.

Beşiktaş'ın ligin devre arasında Galatasaray'dan kiraladığı ve Elazığspor maçı öncesinde 'paramı vermezseniz maça çıkmam' dediği için kadro dışı bırakılan Kamerunlu savunma oyuncusu Dany Nounkeu'yla ilgili olarak ise Başkan Orman şunları söyledi:

"Dany Nounkeu'ya gerekli cevabı verdik ve kadro dışı bıraktık. Çok fazla yorumda bulunmak istemiyorum. Bir sporcu için üzücü bir olay. Çünkü Beşiktaş gibi bir takımın formasını giyerken böyle bir sebepten dolayı kadro dışı kalıyor onun için üzücü.

Dany Nounkeu'ya kızgınlığım yok. Ben bu tür şeylere alışığım dış ve iç mihraklardan gelen herşeye hazırlıklıyım."

Başkan Orman, lig bittikten sonra yapılacak işler ve gelecek planlamasını yaptıklarını, çalışmalarının da sürdüğü belirterek sözlerini tamamladı.

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk ise çok zorlu bir maçın kendilerini beklediğini, Elazığspor olarak ligde kalmak için kazanmaktan başka çarelerinin de olmadığını söyledi.

Başkan Öztürk, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın çok yakın dostu olduğunu da belirttiği açıklamasında maçla ilgili olarak da kazanmak zorunda olduklarını, kazanmak için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

CİHAN

Yorumlar