"Beşiktaş şampiyonluğu hak etti"

- Eski Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman: "Beşiktaş ligin başından sonuna kadar oynadığı oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı" - "Başarıyı taraftarlarla beraber kutlamak, paylaşmak en güzeli. Beşiktaş taraftarı en güzel şekilde kutlayacaktır"

Google Haberlere Abone ol
"Beşiktaş şampiyonluğu hak etti"


İSTANBUL (AA) - ERCAN DOĞAN - Eski Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, Spor Toto Süper Lig'de 6 puan farkla Fenerbahçe'nin önünde bulunan ve bir puan alması halinde şampiyon olacak Beşiktaş'ın kupayı hak ettiğini söyledi.

Siyah-beyazlı takımda 2004-2013'e kadar forma giyen Toraman, Beşiktaş'ın sezon başından itibaren zirvede bulunduğunu hatırlatarak "Beşiktaş ligin başından sonuna kadar oynadığı oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı, şampiyonluğu hak etti." dedi.

"Bence artık şampiyon Beşiktaş" diyen Toraman, "Futbolda işi garantiye almak gerekiyor. Bu hafta taraftarların müthiş coşkusuyla beraber şampiyonluğu kutlayacağını düşünüyorum. Hak eden hak ettiği yerde. İyi organize olan Anadolu takımları üst sırada yer aldı. Organize olamayanlar altlarda kaldı. Ligin en iyi takımları Beşiktaş ve Fenerbahçe en üst sırada bulunuyor. Kendi takımım Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Teknik adamlar, oyuncular ve taraftarlar şampiyonluğu hak ettiler." ifadelerini kullandı.


- "Unutamayacakları anlar yaşayacaklar"


Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yenmesi ve Fenerbahçe'nin de Medipol Başakşehir karşısında puan kaybetmesiyle birlikte siyah-beyazlı takımın üstündeki stresi attığını vurgulayan Toraman, 15 Mayıs Pazar günü Osmanlıspor ile oynanacak maçta da futbolcuların unutulmaz anlar yaşayacağını dile getirdi.

Siyah-beyazlı takımın kendi sahasında 40 bin taraftarının önünde şampiyonluk kutlamalarını yapma fırsatını elinde bulundurduğunu anlatan Toraman, şunları kaydetti:

"Artık şampiyon gözüyle bakılıyor. Başarıyı taraftarlarla kutlamak, paylaşmak en güzeli. Beşiktaş taraftarı en güzel şekilde kutlayacaktır. Onlar için de güzel ortam oldu. 40 bin kişinin şampiyonluk kutlaması, oyuncuların hayatları boyunca unutmayacağı an olacaktır. Futbolu yeni bıraktım, yokum ama kalbim hep Beşiktaş'tan yanadır. Takım kaptanıydım şimdi taraftarım. Takımımız iyi olduğu sürece biz de mutluyuz."

Lig mücadelesinin bu sezon çok zor geçtiğini belirten İbrahim Toraman, "Bu ligde yıllarca oynadım, heyecanı yakından biliyorum. Zor maçlar oynandı. Anadolu'dan Akhisar Belediyespor ve Konyaspor gibi üst sıralara yükselen takımlar oldu." diye konuştu.

Yorumlar