Beşiktaş, pilot takımdan 4 ismi hazırlık kampına dahil etti

Beşiktaş'ın pilot takımı Dikilitaş’ta yetişen dört genç futbolcu, siyah - beyazlıların yeni sezon ilk antrenmanında yer aldı.2014-15 sezonu için BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelen Beşiktaşlı futbolcular, yeni sezonun ilk antrenmanını...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, pilot takımdan 4 ismi hazırlık kampına dahil etti

Beşiktaş'ın pilot takımı Dikilitaş’ta yetişen dört genç futbolcu, siyah - beyazlıların yeni sezon ilk antrenmanında yer aldı.

2014-15 sezonu için BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelen Beşiktaşlı futbolcular, yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı. Çalışmada siyah-beyazlıların pilot takımı Dikilitaş’ta yetişmiş dört altyapı futbolcusu; Engin Yıldız, Burak Balaban, Tugay Eyiol ve Ahmet Gündoğan da yer aldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, yapılan çalışmaların sonuç vermeye başladığını belirterek, "Geçen sezon Dikilitaş’ta forma giyen 4 oyuncu bugün A Takımımız ile idmana çıktı. Aradaki bağlantıyı sürdürdüğümüz sürece kardeş kulübümüzden gelecek oyuncu sayısı artacaktır. Oluşturduğumuz sistem A Takımımız’a hazır futbolcu yetiştirmemize yardımcı olacaktır." diye konuştu.

Dikilitaş Spor Kulübü Başkanı Halit Çenberli ise Beşiktaş'a oyuncu vermenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi ve şunları söyledi:

"Beşiktaş'a dört oyuncu vermenin gururunu yaşıyoruz. Özellikle Ahmet Gündoğan'ı Beşiktaş’ın antrenmanında görmek beni çok mutlu etti. Dikilitaş olarak Beşiktaş'a milli takıma kadar yükselecek oyuncular yetiştirmeye devam edeceğiz." CİHAN

Yorumlar