Beşiktaş - Liverpool

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda Beşiktaş, İngiltere'deki 1-0'lık yenilginin rövanşında sahasında Liverpool'u misafir edecek.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş - Liverpool

Atınç Nukan kulübede başlayacak

Liverpool savaşı öncesinde; Ersan’ın cezalı, Milosevic’in sakat ve Sivok’un da Avrupa Ligi listesinde yer almamasından ötürü bu akşam stoper hattında kimin ilk 11’de vazife yapacağı konusu, netlik kazandı. İlk evrede bu alanda son haftaların muvaffakiyetli adı Atınç Nukan’a vazife vermeyi planlayan Slaven Bilic, genç futbolcunun idmanlarda ağır kalması nedeni ile fikrini değiştirdi. Hırvat hocanın seri Liverpool’lu futbolcuların karşısında bu bölgede, Eskişehirspor maçında bulunduğu bu şeklinde daha çabuk bulunan Necip Uysal’a forma vereceği bildirildi.

Oğuzhan Özyakup 11’den döndü

Siyah-Beyazlılar’ın sol bek hattındaki isimlerden İsmail Köybaşı’nın sakatlığının sürmesi ve Ramon Motta’nın da cezalı olması sebebi ile bu alanda ilk evrede Atiba’ya forma vermeyi planlayan Bilic, bu kararında değişikliğe gitti. Liverpool’un seri hücumcuları karşısında son haftaların muvaffakiyetli isimleri Atiba-Veli ikilisini bozmamayı planlayan Hırvat hocanın, fasıla transfer çağında takıma kazandırılan Ganalı sağ bek Opare’yi bu maç için sola çekeceği öğrenildi. Bilic, 24 yaşındaki oyuncudan hem savunma hem de saldırı hattında fazla aşırı şey bekliyor.

Muhtemel 11'ler;

Beşiktaş: Cenk, Serdar, Franco, Necip, Opare, Veli, Hutchinson, Gökhan, Sosa, Olcay, Ba.

Liverpool: Mignolet, Lovren, Skrtel, Toure, Ibe, Allen, Emre, Moreno, Lallana, Sterling, Sturridge.

STAT: Olimpiyat Stadı
HAKEM: Damir Skomina
SAAT: 20.00
YAYIN: STAR TV

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar