Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi:

- "Bundan sonra daha pozitif, borçların azaldığı ve geriye doğru gittiği, sportif başarıların geldiği bir kulüp izleyeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi:


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Arena'yı tamamladıklarını ve şampiyonluğa ulaştıklarını, gelecek sezonlarda da daha iyiye giden bir Beşiktaş olacağını söyledi.

CVK Park Bosphorus Otel'de gerçekleştirilen 2016'nın üçüncü olağan divan kurulu toplantısında yönetim kurulu adına konuşan Çebi, yönetici Berk Hacıgüzeller ile yaptıkları çalışmada olumlu sonuçlar aldıklarını belirterek, "2012'de gelir 111 milyon dolar, gider 172 milyon dolar. 61 milyon dolar eksi olmuş. 2016'da gelir 178 milyon dolar, gider 152 milyon dolar. Artı 26 milyon dolar var. Arada 80 milyon dolarlık bir fark oluşacak. Bundan sonra daha pozitif, borçların azaldığı ve geriye doğru gittiği, sportif başarıların geldiği bir kulüp izleyeceğiz. Keyifleri hep beraber yaşayacağız." diye konuştu.

Beşiktaş'ın stadını yaptığını ve kulüpte divan, disiplin ile denetleme kurulu seçimlerinin gerçekleştirildiğini hatırlatan Ahmet Nur Çebi, şunları kaydetti:

"Yepyeni kurullar oldu. Stadımızı yaptık ve şampiyon olduk. Denetleme kurulu raporu zaten sunuldu. En önemli kurullarımızdan biri denetleme kurulu. Bizden kaynaklı eksik çalışmalar olabilir. Divan kurulu başkanlığı adına yapılan çalışmalarda belirtilen bir borç tarifi yapıldı. O rakam açıklanmadan konuşmam doğru olmaz. Artı ve eksiler yazıldığında merak etmeyin söylenildiği gibi kulübün borcu yok."

Çebi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşenlerin ailesi ve yakınlarına da başsağlığı dileyerek, "Demokrasi uğruna şehit düşen vatandaşlarımızın ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, kulüp başkanı Fikret Orman'ın da bulunduğu bir yönetim kurulunda eleştirilere neden olan kulüp üyeliği konusunu bir kez daha gündeme getireceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar