Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ürkmezgil:

- "Benfica maçı öncesi namağlup devam ediyor olmamız güzel bir moral" - "Hocamız yapmış olmak için rotasyon yapmıyor. Oyuna göre de rotasyon yapıyor"

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ürkmezgil:


ADANA (AA) - Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında, deplasmanda 2-1 kazandıkları Adanaspor maçına ilişkin, "Benfica maçı öncesi namağlup devam ediyor olmamız güzel bir moral." dedi.

Ürkmezgil, Adanaspor maçının ardından gazetecilere açıklamada bulundu.

Turuncu-beyazlı ekip karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Ürkmezgil, yarın oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgilenmediklerini belirterek, "Bu galibiyete 'derbi öncesi' diye bakmıyorum, bizim derbimiz Benfica maçı. Benfica maçı öncesi namağlup devam ediyor olmamız güzel bir moral. Derbi iki rakibimizi ilgilendiriyor. Biz kendi işimize bakıyoruz. Güzel bir galibiyetti. Maçın 15. dakikasında öne geçmiş olmak takımımızı rahatlattı. Güzel bir oyun oldu, sakatlık yaşanmadı. Dolayısıyla çok mutluyuz." diye konuştu.

Gelecek haftalarda zorlu rakiplere karşı oynayacaklarını vurgulayan Ürkmezgil, şöyle devam etti:

"Şu anda kaderin belli olacağı bir dönemde değiliz ama arka arkaya çok önemli maçlarımız var. Benfica, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, sonra da Bursaspor... Dişli rakipler ama baktığınız zaman artık bütün maçlar zor. Her maça tek tek bakarak çıkacağız."


- "Hocanın rotasyon kararları isabetli"


Ürkmezgil, teknik direktör Şenol Güneş'in yaptığı rotasyonlar ve Adana'ya getirmediği futbolcularla ilgili soruya, şöyle cevap verdi:

"Hocamız yapmış olmak için rotasyon yapmıyor. Benim izleyebildiğim, oyuna göre de rotasyon yapıyor. Bunun yanında hafif sakatlıklar var. Belki oynamayacak durumda değiller ama bir sonraki maçı düşünerek de rotasyon olabiliyor. Benim açımdan, hocanın sene başından beri kararları isabetli."


Yorumlar