Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'dan açıklama:

- "Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğumdan bu yana devletten ne bir arazi tahsisi aldım, ne de bir otel yapımı işine giriştim"

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'dan açıklama:


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüpte göreve geldikten sonra ticari faaliyetlerine ara verdiğini belirterek, kulüp başkanı olduğundan beri devletten bir arazi tahsisi almadığını ve otel yapım işine girmediğini açıkladı.

Orman, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı sorumluluğu gereği temsil ettiği makama saygı nedeniyle ticari faaliyetlerine ara vermesine karşın devletten arazi tahsisi aldığı ve otel inşaatı yaptığına yönelik iddiaların bütünüyle iftira olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Tüm zamanını Beşiktaş'ın başarısı için harcayan şahsımın, mesnetsiz iddialarla yıpratılmaya çalışılmasından ve halkımızın yanlış yönde bilgilendirilme çabasından büyük rahatsızlık duymaktayım. Açık yüreklilikle belirtmek isterim ki Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğumdan bu yana devletten ne bir arazi tahsisi aldım, ne de bir otel yapımı işine giriştim. Herhangi bir kanıt gösterilmeden çamur at izi kalsın mantığı ile bu iddiaları ortaya atanlara da şu taahhüdümü açıklayarak yanıt vermek en doğru yöntem olacaktır: Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğumdan bu yana şahsıma tahsis edildiği iddia edilen herhangi bir arazi varsa bunu belgeleriyle ortaya dökecek olan kişi veya kişilere, bu belgede yer alan arazideki tüm hakları bağışlamaya hazırım. İddia sahiplerinin iddialarını ispat etme yükümlülüğünü hatırlatır, kamuoyunun; belgesi olmayan, ciddiyetten uzak şahsıma yönelik iftiralara itibar etmemesini rica ederim."

Yorumlar