Beşiktaş kafilesi Sivas'a geldi

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yarın akşam Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Sivas’a geldi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş kafilesi Sivas'a geldi

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yarın akşam Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Sivas’a geldi. Özel bir uçakla Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na inen siyah-beyazlı kafile buradan otobüsle şehir merkezine geçti.

Otel önünde toplanan taraftarlar takımın gelmesini bekledi. Meşaleler yakan Beşiktaş taraftarları tezahüratlarla takımlarını destekledi. Kulüp Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kavalcı ve Mete Vardar'ın da yer aldığı kafile konaklayacakları otele yerleşti.

Kafilenin otobüsten inişi sırasında taraftarlar Teknik Direktör Slaven Bilic ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Bilic, taraftarların isteğini kırmayarak fotoğraf çektirdi. Bir taraftarın ise Hırvat teknik adam ile son zamanların modası selfie çektirmesi dikkat çekti. Daha sonra otele yerleşen Beşiktaş kafilesi maç saatini beklemeye başladı. Taraftarlar otel önünde bir süre bekleyerek takımlarını desteklemeye devam etti.

Beşiktaş'ın 19 kişilik Sivasspor maçı kafilesine sakat olan 9 oyuncunun dahil edilmediği kaydedildi. Kafilesinde şu futbolcular yer aldı:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, Pedro Franco, Dany Nounkeu, Uğur Boral ,Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Kerim Frei, Tugay Kaya, Furkan Yaman, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Filip Holokso, Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Pektemek, Hugo Almeida.
CİHAN

Yorumlar