Beşiktaş kafilesi Avusturya'ya gitti

- Siyah-beyazlılar, kamp çalışmalarının ikinci etabını gerçekleştirmek için Avusturya'ya hareket etti

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş kafilesi Avusturya'ya gitti


İSTANBUL (AA) - Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul bölümünü tamamlayan Beşiktaş, çalışmalarının ikinci etabını gerçekleştirmek üzere Avusturya'nın Salzburg kentine gitti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla Avusturya'ya hareket eden Beşiktaş, Salzburg'dan kara yoluyla Leogang bölgesine geçerek 11 günlük hazırlık kampına başlayacak.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlıların 27 kişilik kamp kadrosunda sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek ile izinli olan Ricardo Quaresma yer almadı.

Beşiktaş, Avusturya kampında 3'ü kesinleşen 4 hazırlık maçı yapacak. İlk karşılaşmasını Suudi Arabistan takımı El Hilal ile 22 Temmuz Cuma günü oynayacak siyah-beyazlılar, 27 Temmuz Çarşamba günü Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Hoffenheim'la ikinci maçına çıkacak. Beşiktaş, 30 Temmuz Cumartesi günü ise İspanyol takımı Eibar'la yapacağı karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönecek.

Bu arada, siyah-beyazlı kafileyi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ile kariyerini Çin'de sürdüren Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ersan Adem Gülüm uğurladı. Kulüp genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil de takımla birlikte Avusturya'ya gitti.

Yorumlar