Beşiktaş, ilk deplasman galibiyeti peşinde

- Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın Akhisar Belediyespor'a konuk olacak

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, ilk deplasman galibiyeti peşinde


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Akhisar Belediyespor ile yarın yapacağı karşılaşmada bu sezonki ilk deplasman galibiyetini almayı hedefliyor.

Ligin ilk 3 haftalık bölümünde 2 galibiyet ve bir beraberlik alan siyah-beyazlı takım, Akhisar Belediyespor'a konuk olacak.

Sahasında yaptığı 2 maçta Aytemiz Alanyaspor'u 4-1, Kardemir Karabükspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, deplasmanda ise Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Siyah-beyazlılar ayrıca, rakibini mağlup ederek, 5. haftada Galatasaray ile yapacağı derbiye moralli hazırlanmak istiyor.

Beşiktaş'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor ise taraftarları önünde galibiyet sevinci yaşayamadı. Ligdeki tek galibiyetini deplasmanda Kayserispor'u 2-0 yenerek alan Ege temsilcisi, sahasında Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor'a konuk olduğu mücadelede de sahadan 1-0 yenilgiyle ayrıldı.

Akhisar Belediyespor ile Beşiktaş arasındaki müsabaka, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.


- Savunmada sıkıntı var


Siyah-beyazlı takım, bu sezon savunmada şu ana dek kötü bir performans ortaya koydu.

Bu sezonun ilk 5 resmi maçında da kalesinde gol gören Beşiktaş, Akhisar Belediyespor karşısında bu kötü görüntüsünü de sonlandırmaya çalışacak.


- Güneş'in yine rotasyon yapması bekleniyor


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in önceki maçlarda olduğu gibi yarın da rotasyona gitmesi bekleniyor.

Transfer döneminin son günlerinde alınan oyuncularla kadro derinliğini artıran siyah-beyazlı takımın tecrübeli çalıştırıcısı, son maçlarda farklı isimlere şans verdi. Süper Lig'de Kardemir Karabükspor karşısında önemli oyuncularını dinlendiren ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasındaki Benfica karşılaşmasında 7 farklı oyuncuyu sahaya süren Güneş'in, Akhisar Belediyespor mücadelesinde de anlayışla hareket edeceği öğrenildi.


- Necip Uysal cezasını tamamladı


Siyah-beyazlı takımın Atiker Konyaspor ile yaptığı maçta çift sarıdan kırmızı kart gören Necip Uysal, cezasını tamamladı.

Benfica karşılaşmasında ayağı burkulan Oğuzhan Özyakup'un ise sakatlığı sürüyor.

Yorumlar