Beşiktaş - Gençlerbirliği maçına ilgi az

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan karşılaşmanın kadroları belli oldu.Şampiyonlar Ligi vizesi arayan Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Gençlerbirliği'ni...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş - Gençlerbirliği maçına ilgi az

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan karşılaşmanın kadroları belli oldu.

Şampiyonlar Ligi vizesi arayan Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma hesapları yapan Beşiktaş, önce Olimpiyat'ta Gençlerbirliği'ni yenip, daha sonra Galatasaray'ın Kayseri Erciyesspor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek.

Şampiyonlar Ligi'ne direk katılıp hatırı sayılır bir parayı kasasına koyma yolunda kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş için bu maç ayrı bir önem daha taşıyor. Soma'da meydana gelen maden kazası sonrasında babalarını, kardeşlerini kaybeden ve ocaklarına ateş düşen bir çok aileye bu zor günlerde ufak da olsa bir destek vermek isteyen Beşiktaş yönetimi, Gençlerbirliği maçının biletlerinden elde edilecek tüm geliri, onlara bağışlama kararı aldı.

TÜM KOLAYLIKLAR SAĞLANDI

80 bin kişilik stadı doldurmak için elinden geleni yapan siyah beyazlılar, bu konuda tüm kolaylığı da sağladı. Beşiktaş logolu Passolig kartlar, maç saatine kadar yıllık e-bilet kullanım bedeli olmaksızın ücretsiz olarak alınabilecek.

Başvuru yapıp, kartları henüz eline geçmeyenler ise www.passo.com.tr sitesi üzerinden bilet satın alabilecek ve 'geçici pass kartlar' ile stadyuma giriş yapabilecek. Bu akşamki mücadelenin bilet fiyatları ise Kale Arkası: 15, Doğu Tribünü: 30, Batı Tribünü: 45 ve Batı VIP Tribün: 90 TL olarak belirlendi.

Beşiktaş, bu akşam Gençlerbirliği karşılaşmasından galibiyetle ayrılır ve Galatasaray'ın da puan kaybı yaşaması halinde, Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılacak. Böylece siyah beyazlı ekip gruplardaki ilk maçlar 16-17 Eylül tarihinde oynanacağı için sezonu daha geç açma fırsatı yakalayacak.

Beşiktaş, Süper Lig'i üçüncü sırada bitirmesi halinde Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için 2 ön elemeyi de geçmek zorunda. 3. ön eleme ilk maçları 29-30 Temmuz tarihlerinde oynanacağı için siyah beyazlılar, sezonu rakiplerine göre daha erken açacak. Top başı ise 20 Haziran'da olacak.

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: İlker Meral, Nihat Mızrak, İsmail Şencan

Beşiktaş: Tolga Zengin, Atiba, Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Motta, Gökhan Töre, Jermaine Jones, Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei, Olcay Şahan, Hugo Almeida

Gençlerbirliği: Ferhat Kaplan, Ahmet Çalık, Nizamattin Çalışkan, Klusic, Mervan Çelik, Tosic, Gosso, Doğa Kaya, Jimmy Durmaz, Hakan Aslantaş, Oktay Delibalta

CİHAN

Yorumlar