Beşiktaş, Eskişehirspor karşısında galibiyet arıyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda misafir edeceği Eskişehirspor karşısında galibiyet arayacak.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, Eskişehirspor karşısında galibiyet arıyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda misafir edeceği Eskişehirspor karşısında galibiyet arayacak.

Ligde geçtiğimiz haftalarda istediği sonuçları alamayan siyah-beyazlılar Eskişehirspor karşısında yıldız futbolcularından yoksun çıkacak. Fernandes'in hem sakatlığı hem de son zamanlarda sözleşmesinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle oynamayacağı karşılaşmada, Almeida, Sivok ve Dany de sakatlıkları sebebiyle forma giymeyecek.

NECİP, ATİBA CEZALI, OLCAY VE VELİ KAVLAK KART SINIRINDA

Beşiktaş'ta Almeida, Sivok ve Dany gibi oyuncuların sakatlıklar nedeniyle forma giyemeyecek olmasının yanında Necip Uysal ve Atiba Hutchinson da Eskişehirspor karşısında kart cezalarının olması nedeniyle mücadele edemeyecek.

Bu arada Beşiktaş'ın önemli oyuncularından Olcay Şahan ve Veli Kavlak ise bu maçta sarı kart görmeleri halinde, önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

ESKİŞEHİRSPOR GALİBİYETE HASRET

Öte yandan Ertuğrul Sağlam'ın teknik direktörlüğündeki Eskişehirspor ise bu sezon aldığı beraberliklerle dikkati çekiyor.

Süper Lig'deki son galibiyetini 19. haftada sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek alan kırmızı-siyahlı ekip, 4 haftadır 3 puan yüzü göremiyor. Fenerbahçe galibiyetinin ardından Galatasaray'a 3-0 yenilen ve düşüşe geçen Sağlam'ın talebeleri, Sivasspor, Medical Park Antalyaspor ve Kasımpaşa ile ise yenişemedi.

BEŞİKTAŞ - ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ 11'LERİ BELLİ OLDU

Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın bugünkü son maçında Beşiktaş ile Eskişehirspor karşılaşacak. Takımların ilk onbirleri ise şu şekilde:
Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Muhittin Gürses, Nihat Mizrak
Beşiktaş: Tolga Zengin, Ramon Motta, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Serdar Kurtuluş, Veli Kavlak, Jermaine Jones, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ömer Şişmanoğlu
Eskişehirspor: Boffin, Tarık Çamdal, Sezgin, Aytaç, Erkan Zengin, Lawal, Ahmet, Akaminko, Torres, Kamara, Bienvenu.
CİHAN

Yorumlar