Beşiktaş, Elazığspor maçı hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü.BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan çalışma...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, Elazığspor maçı hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik idmanı yapan siyah - beyazlılar, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası istasyon koşuları yapan oyuncular, elle pas ve oyun çalışmaları sonrası taktik hazırlık programı uyguladı. Antrenman tam sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

İdmana tedavi olan Manuel Fernandes, Ersan Gülüm, Necip Uysal ve bireysel çalışan Julien Escude katılmadı. Ömer Şişmanoğlu ise takımla birlikte çalıştı.

Öte yandan MR'ı çekilen Hugo Almeida'nın sol arka adalesinde herhangi bir ödemin olmadığı tespit edildi. Almeida tedbir amaçlı olarak salonda çalıştı.

Beşiktaş, Elazığspor maçı hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra özel uçakla Elazığ'a gidip kampa girecek.

CİHAN

Yorumlar