Beşiktaş, Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Elazığspor'la deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, Süper Lig ikinciliği için önemli olan bu maçın hazırlıklarına devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Elazığspor'la deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, Süper Lig ikinciliği için önemli olan bu maçın hazırlıklarına devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda siyah - beyazlılar, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve dar alanda çift kale maç yaptı. Maçta performansıyla göz dolduran Ramon Motta, attığı şık golle dikkat çekti.

Antrenmana Ersan Gülüm, Necip Uysal, Escude, Fernandes katılmadı; Oğuzhan Özyakup ise takımdan ayrı koşu yaptı. Bu arada teknik direktör Bilic, genç futbolcu Oğuzhan'ın yarın takımla çalışmalara başlayacağını söyledi.

Bu arada hafif ağrıları olan Gökhan Töre, salonda çalıştı. Geçen hafta Kasımpaşa ile yapılan maçta elinden sakatlanan Tolga Zengin ise antrenmanda yer aldı.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

CİHAN

Yorumlar