Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarını tamamladı

- İdmanı başkan Fikret Orman, yöneticiler Ahmet Ürkmezgil, Metin Albayrak ile eski Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba da izledi - Antrenman öncesinde Oğuzhan Özyakup'un doğum günü kutlandı

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarını tamamladı


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın sahasında Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanın ısınma koşuları, pas ve 5'e 2 top kapma çalışması ile başladığı belirtildi. Antrenmanın, taktik programının yer aldığı çalışmalar ve tam sahada yapılan çift kale taktik maçla sona erdiği aktarıldı.

İdmanı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil, yönetim kurulu sözcüsü Metin Albayrak ile eski Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba'nın da izlediği kaydedildi.

Beşiktaş, bu antrenmanla Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.


- Oğuzhan'a doğum günü kutlaması


Beşiktaş'ta 24 yaşına giren orta saha futbolcusu Oğuzhan Özyakup'un doğum günü, kesilen pastayla kutlandı.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde düzenlenen kutlamaya başkan Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş, futbolcular ve Galatasaray derbisini izlemek için İstanbul'a gelen eski Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba'nın katıldığı bildirildi.

Başkan Orman'ın Demba Ba ile bir süre sohbet ettiği ifade edildi.


Yorumlar