Beşiktaş-Bursaspor maçına taraftarlardan büyük ilgi

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın oynanacak olan Beşiktaş - Bursaspor maçına siyah - beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş-Bursaspor maçına taraftarlardan büyük ilgi

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın oynanacak olan Beşiktaş - Bursaspor maçına siyah - beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği belirtildi. Saat 14.00'te başlayacak karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek.

Üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluk potasına giren Beşiktaş'ta taraftarlar Olimpiyat Stadı’na çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Yarınki Bursaspor maçında tribünlerde 50 bin kişinin olması bekleniyor. Beşiktaş'ın ligin 21. haftasında Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı Bursaspor karşılaşmasına siyah beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.

Stadın 27 bin koltukla en yüksek kapasiteli doğu tribünü, tadilat nedeniyle kapalı olacak. Bu tribün için bilet satışı yapmayan siyah-beyazlı kulüp, karşılaşma öncesi 33 bin 500 bileti satışa çıkardı. Batı, kuzey ve güney tribünleri için satışa çıkarılan biletlerin 26 bini satıldı. Geriye kalan 7 bin 500 biletin ise maç saatine kadar tükenmesi bekleniyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 18 bin kombine kartlı taraftarı bulunan siyah-beyazlı takım, Bursaspor karşısına yaklaşık 50 bin taraftarının desteğiyle çıkacak.

Siyah-beyazlı takım Olimpiyat Stadı'ndaki son maçını ligin 19. haftasında Kayseri Erciyesspor'a karşı oynamış ve mücadeleyi yaklaşık 8 bin kişi tribünlerden takip etmişti.

Ayrıca sezon başında alınan karar nedeniyle Bursaspor taraftarları karşılaşmaya alınmayacak.
CİHAN

Yorumlar