Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası’na finalde veda etti

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, Zarechie Odintsovo’ya yenilerek CEV Challenge Kupası’na veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası’na finalde veda etti

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, Zarechie Odintsovo’ya yenilerek CEV Challenge Kupası’na veda etti.

Beşiktaşlı Bayan Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası Finali’nin rövanş maçında Rus temsilcisi Zarechie Odintsovo’ya 3-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

CEV Challenge Kupası Finali’nde ilk maçı 3-2 kaybeden Beşiktaş Voleybol Takımı, İstanbul’daki Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan rövanş maçında rakibine 3-1 mağlup oldu.

Maça kontrollü başlayan Beşiktaş ve Odintsovo ilk sette başa baş bir mücadele sergiledi. Rus temsilcisi son servislerde sayıyı bulunca ilk set 23 - 25 Odintsovo lehine bitti. (0 – 1)

İkinci setin ilk dakikalarında oyuna çok iyi başlayan Beşiktaş, bu dakikalarda farkı 13 - 3’e kadar çıkardı. Siyah-beyazlıların baştan sona önde götürdüğü ikinci seti Odintsovo son dakikalarda sayılar bulsa da 25 – 23 kazandı (1 – 1)

Üçüncü setin ilk dakikalarında her iki takımda sayılar buldu. Bu sette karşılıklı sayıların sonucunda gülen taraf Rus ekibi oldu. 23 – 25 (1 – 2)

Dördüncü sete çok kötü bir başlangıç yapan temsilcimiz Beşiktaş, rakibinin gerisinde kalınca bu set sonunda Rus ekibi hem seti hem de maçı kazanmış oldu ve Challenge Kupası’nı müzesine götürmeye hak kazandı. 19 – 25 (1 – 3)

Maçın ardından büyük üzüntü yaşayan temsilcimiz Beşiktaş’ın sporcularına siyah-beyazlı taraftarlar büyük destek vererek moral sağlamaya çalıştı.
Beşiktaşlı Voleybolcular gümüş madalyalarını aldı ve alkışlar eşliğinde salondan ayrıldı.

Rus temsilcisi Odintsovo ise kupayı aldığında büyük sevinç yaşadı.





CİHAN

Yorumlar