Beşiktaş, Başkan Orman'ın da izlediği antrenmanda Gaziantep için çalıştı

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında aldığı Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle moral bulan Beşiktaş'ta Gaziantepspor deplasmanında oynanacak maçın hazırlıkları başladı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, Başkan Orman'ın da izlediği antrenmanda Gaziantep için çalıştı

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında aldığı Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle moral bulan Beşiktaş'ta Gaziantepspor deplasmanında oynanacak maçın hazırlıkları başladı. Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın da izlediği antrenmanda Beşiktaş'ta yeni transferler de çalışmaya katıldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman siyah-beyazlıların idmanını izledi ve yeni transferlerle tanıştı. Orman, Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı ile birlikte yeni transferlerin son durumu hakkında bilgi aldı.

Önder Özen'in bir ofansif oyuncu alabiliriz açıklaması sonrası gözler yeniden siyah-beyazlılara çevrildi. Son dakikada önemli bir golcü oyuncuyu kadrosuna katma çalışması yapan Beşiktaş, alacağı oyuncuyla hem takımı güçlendirme hem de taraftarı Olimpiyat Stadına çekmeyi planlıyor.

Gaziantepspor, maçının hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar da antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok ile tedavilerine devam edilen Manuel Fernandes, Hugo Almeida, Tolga Zengin, Ersan Gülüm ve bireysel çalışan Necip Uysal katılmadı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan idman 1.5 saat sürdü. Denge, kuvvet ve kondisyon antrenmanı yapan siyah-beyazlı oyuncular, çalışmalarına salonda başladı. 50 dakika denge ve kuvvet çalışması yapan siyah-beyazlılar, daha sonra yeşil sahaya çıktı. İstasyonlardan oluşan parkuru değişmeli olarak koşan oyuncular, kondisyon koşularıyla idmanı noktaladı.

Siyah-beyazlılar, 7 Şubat Cuma günü saat 20.00'de deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına bu akşam saat 17.00’de yine basına kapalı yapacakları günün ikinci antrenmanıyla devam edecekler.
CİHAN

Yorumlar