Beşiktaş, Almanya'da çalışmalarına devam ediyor

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına Almanya’da yaptığı antrenmanla devam etti. Marienfeld kasabasında teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan siyah-beyazlılar, idmanın...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, Almanya'da çalışmalarına devam ediyor

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına Almanya’da yaptığı antrenmanla devam etti. Marienfeld kasabasında teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan siyah-beyazlılar, idmanın son bölümünde ayak tenisi oynayarak çalışmayı tamamladı.

Antrenmana sakatlığı bulunan Ömer Şişmanoğlu katılmadı. Tedavisine devam edilen Cenk Tosun ile eksiği bulunan Atiba, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Necip Uysal ise takımda yer aldı.

Bu arada antrenman sırasında gökyüzünde yüksekten uçan bir kuş, antrenmanı izleyenler tarafından 'Kartal' olarak nitelendirildi.

Öte yandan Köln Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri futbolculara antrenman sonrasında baklava ikram etti ve daha sonra Beşiktaş Futbol A Takım’dan sorumlu yönetici Mete Vardar’a plaket taktim etti.

Beşiktaş hazırlıklarına yarın akşam TSİ 19.00'da bölgesel lig takımlarından Verl ile bir hazırlık maçı yapacak.

CİHAN

Yorumlar