Beşiktaş, Adidas ile yeni sponsorluk anlaşması imzalandı

Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Beşiktaş'ta yönetim Adidas ile yeni sponsorluk anlaşması imzalandı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, Adidas ile yeni sponsorluk anlaşması imzalandı

Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Beşiktaş'ta yönetim Adidas ile yeni sponsorluk anlaşması imzalandı. Başkan Fikret Orman’ın katıldığı törende Adidas ile yeni bir anlaşma imzalandı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen anlaşma törenine Başkan Fikret Orman, Kartal Yuvaları'ndan ve Güreş Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Emre Kocadağ, taraftarlar, dernekler ile basketbol ve kürek şubelerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse, pazarlama ve sponsorluklardan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Mete Vardar, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Gökhan Sarı, Adidas Türkiye Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Eddy Massier ile basın mensupları katıldı.

Adidas ile 2009 yılında başlayan serüvenin 2019’a kadar devam etmesi kararını aldıklarını belirten başkan Fikret Orman, şunları söyledi:

"Adidas ile 5 yıl sürecek sponsorluk anlaşmasını imzalamak için buradayız. Adidas ile bir araya geldik ve vizyonumuz doğrultusunda yeni bir anlaşmaya vardık. Adidas sadece futbol takımımıza değil basketbol takımımıza da ürün tedarik edecek. Beşiktaş markasına verdikleri önem nedeniyle Adidas’a teşekkür ediyorum."

‘ADİDAS ANA SPONSORLARIMIZDAN BİRİDİR’

"Adidas markası kulübümüzün giyim sponsoru değil Vodafone gibi ana sponsorlarımızdan biridir. 2009 yılında beş yıl için 3 milyon dolar olarak gerçekleştirilen anlaşma, bugün beş yıl için 25 milyon dolar olarak revize edilmiştir." diyen Başkan Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Göreve geldiğimizde 24 olan Kartal Yuvası sayısını 44’e çıkardık yıl sonuna kadar 60’ın üstüne çıkarmayı arzuluyoruz. Vodafone Arena Stadı’nın tamamlanmasıyla yeni stadımızda da Adidas’ın uzmanlarıyla beraber çok şık bir Kartal Yuvası tasarlayacağız. İki ortak marka olarak birlikte önemli başarılara imza atacağız ve işbirliğimiz büyüyerek devam edecek."

Beşiktaş ürünlerinin yurt dışı Adidas mağazalarında da bulunacağını belirten Başkan Orman, "Yaptığımız anlaşmayla birlikte artık Beşiktaş ürünleri yurt dışındaki Adidas mağazalarında da satılacak. Beşiktaş ürünleri dünyanın diğer önemli futbol kulüplerinin ürünleriyle yan yana olacak. Başkanlığım döneminde Beşiktaş’ın Avrupa’da bir kupa kazanmasını hedefliyorum. Sponsorluklarla daha kuvvetlenen kurumsal olarak itibarını yükselten Beşiktaş’ın şampyionluklar yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

ORMAN'A BAŞBAKAN HİTABI GÜLÜŞMELERE NEDEN OLDU

Bu arada Adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Eddy Massier, 2019 yılına kadar Beşiktaş’a sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Massier, Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'a hitabında başkan yerine 'başbakan' demesi başta Fikret Orman olmak üzere herkesi gülümsetti. Başkan Orman, "Henüz başbakan olmadım." dedi.

Yapılan sponsorluk anlaşmasıyla ilgili de konuşan Massier, "Beşiktaş’a ait ürünler tüm satış kanallarımızdan satışa sunulacak. Stratejik ortağımız Beşiktaş ile yaptığımız anlaşmanın Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Fikret Orman ve Adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Eddy Massier, arkasında 2009 ve 2019 yazan Beşiktaş formalarını imzaladıktan sonra birbirlerine hediye ettiler.

Tören Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu üyeleri, Adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Eddy Massier ve Adidas yetkililerinin çektirdiği toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
CİHAN

Yorumlar