Beşiktaş 2-2 Balıkesirspor

Spor Toto Süper lig'in 22. haftasında Beşiktaş-Balıkesirspor ile 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ın gollerini Demba Ba ve Opare kaydederken Balıkesirspor'un gollerini Ermin Zec ve Vargas kaydetti. Siyah-Beyazlılar'da Pedro Franco kırmızı kart gördü. Be

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş 2-2 Balıkesirspor
Spor Toto Süper lig'in 22. haftasında Beşiktaş-Balıkesirspor ile 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ın gollerini Demba Ba ve Opare kaydederken Balıkesirspor'un gollerini Ermin Zec ve Vargas kaydetti. Siyah-Beyazlılar'da Pedro Franco kırmızı kart gördü. Beşiktaş'ın önder Galatasaray'la puan farkı 3'e çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, Osmanlı Stadı'nda Balıkesirspor'u misafir etti.

Maça misafir ekip Balıkesirspor başladı. Maça ev sahibi Beşiktaş tesirli başladı ve henüz 6. dakikada Gökhan Töre ile tesirli geldi fakat top dışarı çıktı. 13. dakikada Balıkesirspor fazla aşırı tehlikeli bir poziyon geliştirdi. Beşiktaş ceza endüstrisi içerisinde yaşanan karambolde Gökhan ünal meşin yuvarlığı auta gönderdi. 17. dakikada Opare'nin pasında ceza endüstrisi dışında topla buluşan Gökhan Töre'nin şutunu kaleci Vukovic denetim etti. 19. dakikada Beşiktaş organize geldi. Opare içeriye kat ederek Balıkesir ceza shası içne girdi, pasında Atiba'nın şutunu kaleci Vukovic kornere çeldi.

Siyah-Beyazlılar 22. dakikada fazla aşırı tehlikeli bir yerden hür darbe kazandı. Topun başına geçen Arjantinli Sosa'nın şutu barajdan art döndü. 32. dakikada Beşiktaş yüzde yüzlük bir golü kaçırdı. Sağ kanattan yapılan ortada Demba Ba ve Veli karamboldeki topu ağlaraya yollayamadı.

Demba Ba 14. golünü attı

34. dakikada Gökhan Töre'nin sağ kanattan getirdiği topu ceza endüstrisi içine ortaladı fakat Balıkesirsporlu Aykut, top elle müdahele etti ve karşılaşmanın çizgi hakemi orta hakemi Halis Özkahya'yı uyararak penaltı olduğunu bildirdi. Topun başına geçen Demba Ba, meşin yuvarlağı filelere yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıya misafir ekip Balıkesirspor golle başladı. 50. dakikada gelişen atakta Beşiktaş ceza konusunda yaşanan karambolde Ermin Zec topu filelere gönderdi: 1-1

Opare'den anında cevap

Golun şokunu üstünden çabuk atan Beşiktaş'ta Opare, sol kanattan çalımlarla Balıkesirspor ceza bölgesine girdi, sağ ayağıyla olağanüstü bir şut çıkardı ve Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi.

Vargas eşitliği sağladı

Gökhan Töre'nin ceza endüstrisi içerisinde berkant'a yaptığı konumu hakem penaltı şekilde değerlendirdi. Vargas topu filelere gönderdi ve Balıkesirspor bir kere daha skora eşitliği getirdi. 90. dakikada Pedro Franco, Sercan Yıldırım'a yaptığı faul sonrası kırmızı kart gördü ve takımını 10 şahıs bıraktı. Vargas'ın kullandığı hür darbe direkten art döndü. Kalan dakikalarda öteki gol olmadı ve Beşiktaş, iki kere öne geçtiği maçta Balıkesirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar