Berlin’deki tekvando şöleni için geri sayım başladı

Berlin Tekvando Federasyonu`nun organize ettiği ve Mayıs ayında 12’incisi yapılacak Uluslararası Berlin Tekvando Turnuvası için geri sayım başladı.

Google Haberlere Abone ol
Berlin’deki tekvando şöleni için geri sayım başladı

Berlin Tekvando Federasyonu`nun organize ettiği ve Mayıs ayında 12’incisi yapılacak Uluslararası Berlin Tekvando Turnuvası için geri sayım başladı. Otoritelerin Almanya şampiyonası için önemli bir gösterge olarak kabul ettiği turnuvanın bu sene de heyecanlı müsabakalara sahne olması bekleniyor. Avrupa ve Türkiye`den birçok takımın çıkarma yapacağı turnuvada, Berlinli tekvandocular ev sahibi olmanın avantajını da kullanarak iddialı olduklarını söylediler.

Bu turnuvanın Almanya tekvandosu adına bir kilometre taşı olduğuna dikkat çeken Berlin Tekvando Federasyonu Başkanı Gültekin Özçifçi, “Her sene ortalama 15 ülkeden sporcuların katılımıyla gerçekleşen üst düzey bir turnuva organize ediyoruz. Bu sayede farklı ülkelerden gelen tekvandocular yeteneklerini sergileme imkânı buluyorlar. Bir yandan Almanya`da tekvando sporuna katkıda bulunurken diğer yandan da başka ülkelerdeki yetenekli tekvandocuları yakından izleme fırsatı buluyoruz.” dedi. Federasyonun internet sayfasından gerekli bilgiye ulaşılabileceğini belirten Özçifçi, herkesi turnuvayı izlemeye davet etti.
CİHAN

Yorumlar