Belediye Gençlik Spor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Geçtiğimiz yıl Aroma Voleybol Ligleri 3. Lig'de şampiyon olarak 2. Lig'e yükselen Çankırı Belediye Gençlik Spor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Sezon öncesi oyuncular ve teknik ekiple görüşen Belediye Başkanı İrfan Dinç, ''Takımımızın...

Google Haberlere Abone ol
Belediye Gençlik Spor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Geçtiğimiz yıl Aroma Voleybol Ligleri 3. Lig'de şampiyon olarak 2. Lig'e yükselen Çankırı Belediye Gençlik Spor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Sezon öncesi oyuncular ve teknik ekiple görüşen Belediye Başkanı İrfan Dinç, ''Takımımızın iskeleti sağlam. Takviyeler ile güçlü bir takım oluşturabiliriz. Gerekli transferlerin ardından Çankırılılara keyifli maçlar izletecek bir ekip oluşturacağız.'' diye konuştu.

    Yeni sezon öncesinde teknik ekipte çeşitli değişiklere giden Belediye Gençlik Spor'da Baş Antrenör Seyfettin Turan Genel Koordinatör'lüğe getirilirken, Turan'dan boşalan koltuğa Abdullah Saral getirildi. Saral daha önce çeşitli liglerde alt yapı ve baş antrenör olarak görev yapmıştı.

    Yeni sezon öncesi teknik görevlilerin belirlenmesinin ardından iç transferde Muharrem Okumuş, Engin Yılmaz ve Burak Yavuz ile nikah tazeliyen Belediye Gençlik Spor, dış transferde de Okan Demirbaş (Libero), İsmail Özdemir (Köşe Oyuncusu) ve Taha Özdemir (Pasör) ile anlaşmaya vardı. Sporcular resmi imzalarını Buğday Pazarı Medresesi'nde düzenlenen törende attı. Transferleri değerlendiren Baş Antrenör Abdullah Saral başarılı sporcuları kadrolarına kattıklarını ve transferlerin devam edeceğini belirterek, güçlü bir ekiple yeni sezona hazırlanacaklarını söyledi. Sezon öncesi hazırlık kampını Ankara'da düzenleyeceklerini belirten Saral, transferlerin kamp dönemine yetişmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

    Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde 12 takımdan oluşan 2 Grup oluşturuluyor. Gruplarda ilk 4 sırayı alan takımlar ise çeyrek finale çıkıyor. Çeyrek Final, yarı final ve final mücadelelerinin ardından 2 takım bir üst ligin yolunu tutuyor. 2. Lig'de maçların ekim ayı içerisinde başlaması planlanıyor. CİHAN

Yorumlar