Belçika’da bayram var

Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Club Brugge'ün Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla geçmesi Belçika basınını sevinçten çılgına çevirdi. Ülkedeki gazeteler, bu sonucu, 'büyük bir zafer' olarak okuyucularına duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Belçika’da bayram var
Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Club Brugge'ün Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla geçmesi Belçika basınını sevinçten çılgına çevirdi. Ülkedeki gazeteler, bu sonucu, 'büyük bir zafer' şekilde okuyucularına duyurdu.

Siyah-Beyazlılar’ın UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Club Brugge deplasmanından 2-1’lik skorla ayrılması, Belçika basınında kocaman bir sevinçle karşılandı. Gökhan Töre’nin golüne karşılık; Tom de Sutter ve Lior Rafaelov’ın sayılarıyla sahadan galibiyetle ayrılan Mavi-Siyahlılar’ın Jan Breydel Stadı’nda mühim bir muvaffakiyet elde ettiğini savunan Le Soir gazetesi, mücadeleyi, “Sahaya atılanlardan ötürü maç kısa zaman durdu. Güzel maç oldu. Brugge İstanbul’da da güzel oynarsa çeyrek finalde” sözleriyle duyurdu. La Derniere Heure ise, “Brugge, Beşiktaş karşısında kocaman bir zafer kazandı. İstanbul’da zorlu bir savaş Brugge’ü bekliyor. Beşiktaş halâ bazılarıncaçok şanslı şekilde görülüyor” ifadelerini kullandı.

Avustralya’da dahi manşette!

Belçikalı bir öteki gazete Sport Magazine, karşılaşmayı, “Brugge penaltıyla üstünlüğü yakaladı. Demba Ba gayret sarf etti ve sonunda yaptığı baskıyla attıkları gole yardım sağladı. Fakat uzun sürmeden Brugge golü yakaladı ve penaltıyla öne geçti. Şimdi gözler 19 Mart’ta İstanbul’da. Beşiktaş, İstanbul’da sürpriz yapabilir” yorumunu yaptı. Öte yandan Fox TV’nin Avustralya’daki internet sitesi ise mücadeleyi, “Club Brugge’ün Avustrulyalı kalecisi Mat Ryan’ın takımı, Beşiktaş’ı devirdi” diyerek duyurdu.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar