Bedensel engelli basketbol takımından valiye teşekkür

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'ne yükselen Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ve oyuncuları, desteklerinden dolayı Vali Orhan Düzgün'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Vali Düzgün, kabulde yaptığı...

Google Haberlere Abone ol
Bedensel engelli basketbol takımından valiye teşekkür

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'ne yükselen Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ve oyuncuları, desteklerinden dolayı Vali Orhan Düzgün'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Vali Düzgün, kabulde yaptığı konuşmada, yönetim ve takım oyuncularının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Öncelikle Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübümüzün 1. Lig'e yükselmesi bizleri çok mutlu etti. Organizasyonun Kayseri'de yapılmasını hem spor adına hem de Kayseri'nin tanıtımı adına çok anlamlı buluyorum. Bundan sonra da takımın başarısının giderek artmasını arzu ediyorum." dedi.

Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin ise Vali Düzgün'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Kayseri'de gerçekleştirilen bu organizasyon bugüne kadar yapılan tekerlekli sandalye basketbol play off organizasyonların en iyisi diye düşünüyorum. Sayın valimizin destekleri için yönetim ve sporcularımızla beraber kendisine özellikle teşekkür etmek istedik." diye konuştu.

Vali Düzgün, başarılarından dolayı sporculara çeşitli hediyeler verdi.

CİHAN

Yorumlar