B.B. Erzurumspor’da hırslı antrenman

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Takımımız Ümraniye spor maçının hazırlıklarını Palandöken Yüksek İrtifa Spor Merkezinde sürdürdü.Neşeli ve hırslı geçen antrenmanda oyuncularına özel taktik veren Teknik Patron, ’Savaşın, kazanın’...

Google Haberlere Abone ol
B.B. Erzurumspor’da hırslı antrenman

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Takımımız Ümraniye spor maçının hazırlıklarını Palandöken Yüksek İrtifa Spor Merkezinde sürdürdü.

Neşeli ve hırslı geçen antrenmanda oyuncularına özel taktik veren Teknik Patron, ’Savaşın, kazanın’ talimatını verdi. Mavi-Beyazlılar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak nezaretinde ısınma, 5-2 dar alanda oyun, çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Teknik Patron Mehmet Altıparmak, Cumartesi günü oynanacak zorlu Ümraniyespor maçından zaferle ayrılmak istediklerinin altını çizdi. Teknik Direktör Altıparmak, “Ümraniyespor karşısında sahaya kazanmak için çıkacağız. Tedbirlerimizi alacağız ancak önemli olan bizim ortaya koyacağımız oyun olacak. Rakibimiz karşısında taraftarlarımızın desteği ile bu önemli maçta üç puan alarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Bir süre önce sakatlanan Burhan Eşer, düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

Yorumlar