Bayan Boks Milli Takımı'nın hedefi Avrupa şampiyonluğu

Bayan Boks Milli Takımı, Romanya’da gerçekleşecek Büyük Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’na katılmak üzere yola çıktı. Çalışmalarının çok iyi geçtiğini belirten ekip, hedeflerinin Avrupa şampiyonluğu olduğunu söyledi. Büyük...

Google Haberlere Abone ol
Bayan Boks Milli Takımı'nın hedefi Avrupa şampiyonluğu

Bayan Boks Milli Takımı, Romanya’da gerçekleşecek Büyük Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’na katılmak üzere yola çıktı. Çalışmalarının çok iyi geçtiğini belirten ekip, hedeflerinin Avrupa şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Büyük Bayanlar Boks Milli Takımı, 31 Mayıs-8 Haziran'da Romanya’da düzenlenecek Büyük Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’na katılmak üzere Romanya'ya hareket etti. Bayanlar Boks Milli Takımı Antrenörü İsa Daştan, 9 sporcuyla şampiyonaya katılacaklarını söyledi. Toplam 28 ülkenin yarışacağını aktaran Daştan, yaklaşık 250 sporcunun şampiyonada yer bulacağını, büyük başarıyla döneceklerini dile getirdi.

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Gülsüm Tatar, 64 kiloda müsabakalara katılacağını, hedeflerinin Avrupa şampiyonluğu olduğunu belirtti. Çalışmalarının çok iyi geçtiğini aktaran Tatar, “Hedef belli, şampiyonluk. İnşallah takım halinde şampiyon olup ülkemize geri geleceğiz. Rakiplerimiz her zaman farklı rakipler geliyor, zorlayan rakipler geliyor. Ama biz en iyisiyiz, o yüzden bizi yenecek kimseyi tanımıyoruz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar