Batmanlı judocu Şeval Kaban, Boğaziçi Turnuvası'nda iddialı

Daha önce katılmış olduğu birçok turnuvada Batman'ı başarıyla temsil eden Batmanlı genç kız Şeval Kaban, 20 ülkenin katılacağı Uluslararası Boğaziçi Turnuvası'na katılmaya hak kazandı. Batmanlı kızın başarı grafiğini dikkate alan...

Google Haberlere Abone ol
Batmanlı judocu Şeval Kaban, Boğaziçi Turnuvası'nda iddialı

Daha önce katılmış olduğu birçok turnuvada Batman'ı başarıyla temsil eden Batmanlı genç kız Şeval Kaban, 20 ülkenin katılacağı Uluslararası Boğaziçi Turnuvası'na katılmaya hak kazandı.

Batmanlı kızın başarı grafiğini dikkate alan Türkiye Tekvando Federasyonu yetkilileri Şeval Kaban'ı 10 günlük milli takım çalışmalarına davet etti.

Bahçelievler Gençlik Tekvando Spor Kulübü Antrenörü Şükrü Şakar, Şeval Kaban'ın, Doğu ve Güneydoğu illeri şampiyonu olduktan sonra ocak ayında Antalya'da yapılan Türkiye şampiyonasında ilk beşe girince federasyonun dikkatini çektiğini söyledi.

20-22 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan müsabakalarda Batman'ı temsil edecek Kaban'ın, derece yapacağına inandığını ifade etti. Şeval Kaban, şöyle konuştu:

"Sosyal açıdan kişiye zenginlik katan, özgüveni geliştiren bu sporu Batmanlı tüm genç kızlara tavsiye ediyorum. İnşallah önümüzdeki hafta Batman'a derece ile döneceğim. Bunun için gece gündüz çalıştım. Bu konuda bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum."

CİHAN

Yorumlar