Batman Petrolsporlu güreşçiler madalya ile döndü

Batman Petrolspor Güreş Takımı madalyaları toplamaya devam ediyor. Sezon başından bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Petrolspor Güreş Takımı Konya'dan da madalya ile döndü. Büyük bir başarıya imza atan güreşçiler Batman'a...

Google Haberlere Abone ol
Batman Petrolsporlu güreşçiler madalya ile döndü

Batman Petrolspor Güreş Takımı madalyaları toplamaya devam ediyor. Sezon başından bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Petrolspor Güreş Takımı Konya'dan da madalya ile döndü. Büyük bir başarıya imza atan güreşçiler Batman'a bir Türkiye şampiyonluğu, iki Türkiye 3.'lüğü ile döndü.

11-13 yaş ve 14-15 yaş Grekoromen Türkiye şampiyonası'nda 35 kiloda Doğan Kara Türkiye şampiyonu, 85 kiloda Emrah Timurtaş ile 38 kiloda Şahan Acar Türkiye üçüncüsü oldu.

Konya'da yapılan Grekoromen Türkiye şampiyonasında sporcuların elde etmiş olduğu başarının kendilerini sevindirdiğini söyleyen Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Gökhan Akın, şöyle konuştu:

"Gerçekten altyapıdan birbiri ardına güzel haberler gelmektedir. Batman Petrolspor altyapısı eski günlerine dönmeye başlayacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Alt yapıya verdiğimiz önemin meyvelerini alıyoruz. Alt yapıda böyle başarılı güreşçilerimizin çıkması bizi çok mutlu etmektedir.

Ben başta antrenörümüz İbrahim Halil Kaya olmak üzere, salon sporları sorumlumuz Murat Altunkaynak, branş sorumlusu Feti Otursun ile tüm yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Daha güzel başarılar bizleri bekliyor. Sporcularımızın gayretli çalışmalarının meyvesini alıyoruz, bu da bize büyük moral oluyor. İnsanın yaptığı yatırım karşılığıın alması kadar önemli bir şey yok. Biz yatırımlarımızın karşılığını alıyoruz ve çok mutluyuz."

CİHAN

Yorumlar