Batman Petrolsporlu atlet balkan ikincisi oldu

9 ülkenin katıldığı Balkan Yarı Maratonu'nda Türk milli takımı Balkan şampiyonu olurken milli takım kadrosunda yer alan Batman Petrolsporlu Yavuz Ağralı'nın Balkan 2.

Google Haberlere Abone ol
Batman Petrolsporlu atlet balkan ikincisi oldu

9 ülkenin katıldığı Balkan Yarı Maratonu'nda Türk milli takımı Balkan şampiyonu olurken milli takım kadrosunda yer alan Batman Petrolsporlu Yavuz Ağralı'nın Balkan 2.'si olması Batman'da büyük sevinçle karşılandı.

Arnavutluk'un Durres şehrinde yapılan Balkan Yarı Maratonu'nda Türk Milli Erkek Takımı Balkan şampiyonu olurken, kadroda yer alan ve milli formayı giyen Petrolspor'lu atlet Yavuz Ağralı ise 1.08.05'lik derecesiyle ferdi olarak Balkan ikincisi oldu.

9 ülkenin katıldığı Balkan Yarı Maratonu'na iyi bir şekilde hazırlandığını dile getiren Yavuz Ağralı, "Sezon başından bu yana çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürerek hedef yarışmalarımıza odaklandık. Kros liginin hemen ardından bildiğiniz gibi 4 tane yarı maraton koştum. Bunlardan iki tanesinde Batman Petrolspor takımı olarak şampiyon olmuştuk. Balkan yarı maratona kamp döneminin ardından gittim. Daha iyi koşabilirdim, ancak üst üste yarış koşmanın yorgunluğunu daha üzerimden atamadım. Bana sezon başından bu yana destek olan başta Batman Petrolspor kulübüme, antrenörüme teşekkür ediyorum." dedi.
CİHAN

Yorumlar