Başpehlivan Kara'nın adı spor salonuna verilecek

- Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Altınordu ilçemizdeki Durugöl Spor Salonu'nun isminin Recep Kara Spor Salonu olması için Gençlik ve Spor Bakanlığına teklifte bulunacağız. İnşallah büyük ihtimalle de kabul edilecektir. Şimdiden hayırlı olsun"

Google Haberlere Abone ol
Başpehlivan Kara'nın adı spor salonuna verilecek


ORDU (AA) - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Recep Kara'nın adının kentteki bir spor salonuna verileceğini açıkladı.

655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Recep Kara, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği memleketi Ordu'da valiliği ziyaret etti.

Ziyarette Recep Kara'yı başarısından dolayı kutlayan Balkanlıoğlu, kendisiyle gurur duyduklarını kaydetti.

Başpehlivan olan sporcunun adını Ordu'daki spor salonunda yaşatacaklarını ifade eden Balkanlıoğlu, "Bu anlamda kardeşimizi yüreklendirelim. Ordu'dan başka pehlivan arkadaşlarımız da çıksın. Kardeşimizin isminin ölümsüzleşmesi açısından Altınordu ilçemizdeki Durugöl Spor Salonu'nun isminin Recep Kara Spor Salonu olması için Gençlik ve Spor Bakanlığına teklifte bulunacağız. İnşallah büyük ihtimalle de kabul edilecektir. Şimdiden hayırlı olsun." dedi.

Kara da Balkanlıoğlu'na teşekkür ederek, "Bir sporcunun yaşarken isminin bir yerlere verilmesi, özellikle spor salonlarına verilmesi bizim için bir gurur vesilesi ve önem arz etmektedir. Bunu düşünenlerden Allah razı olsun." diye konuştu.

Recep Kara daha sonra Ordu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Ordu Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti.



Yorumlar