Basketbolda maçın ardından

-Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı: - "Sadece serinin bir maçını kazandık, önemli olan cumartesi günü tekrar kazanabilmek" - Fenerbahçe Başantrenörü Dikeoulakos: - "Kaybetmeyi hak ettiğimizi söyleyebilirim"

Google Haberlere Abone ol
Basketbolda maçın ardından

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final üçüncü maçında Fenerbahçe'yi yenerek seriyi 2-1'e getirdiklerini, amaçlarının dördüncü maçı da kazanmak olduğunu söyledi.

Avcı, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, çok önemli bir galibiyete imza attıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İkinci maçtan sonra üçüncü maçı kazanacağımızı söylemiştik, öyle de oldu. Maça kötü başladık, hiç düşündüğümüz şeyleri yapamadık. Çok farklı mağlup duruma düştük, hiç aklımızda olmayan şeyler oldu. Ancak sonra yaptığımız değişiklikler çok iyi tuttu. Takımın inancı tekrar geri geldi. Seyircinin, salonun sinerjisiyle daha önce çok defa yaptığımız gibi yine iyi takıma karşı kazandık. Ancak sadece serinin bir maçını kazandık, önemli olan cumartesi günü tekrar kazanabilmek. Ondan sonra beşinci maça gideriz."

Hakemleri yönetimleri dolayısıyla tebrik eden Avcı, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Kazandığımız için söylüyor gibi olacağım ama 3 tecrübeli hakemi bir arada gördük. Öyle olunca demek ki işler daha değişik oluyormuş. Bunun savaşını veriyorduk. Tecrübeli, kriz anlarını kaldırabilecek, ortamın ağırlığını taşıyabilecek arkadaşlar olsun istiyorduk. İlk defa böyle bir hakem üçlüsü vardı. Ben bundan dolayı federasyona çok teşekkür ediyorum. İnşallah serinin diğer maçlarında da bu şekilde yönetiliriz."


- Fenerbahçe cephesi


Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos ise kazanmak istediklerini ancak başaramadıklarını belirtti.

Galibiyetten dolayı Abdullah Gül Üniversitesini tebrik eden Dikeoulakos, "Kaybetmeyi hak ettiğimizi söyleyebilirim. Özellikle Abdullah Gül Üniversitesi'nin geri gelmeye başladığı andan itibaren. Ancak nasıl kaybettiğimiz konusunda konuşmak istemiyorum ceza alma ihtimalim var." diye konuştu.

Yorumlar