Basketbolda maçın ardından

- Banvit Başantrenörü Filipovski: - "Dördüncü çeyrekle beraber takımda var olan öz güven eksikliği kendisini gösterdi. Çok fazla kolay atış kaçırdık ve sonucunda maçı kaybettik" - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan: - "Bu haftayı kazanarak kapattığımız için çok mutluyuz"

Google Haberlere Abone ol
Basketbolda maçın ardından

BALIKESİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 10. Haftasından evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 72-69 mağlup olan Banvit'in Başantrenörü Sasa Filipovski, sonuçtan dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Filipovski, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, öncelikle galibiyetlerinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u tebrik ettiğini ifade etti.

Bugünkü maça iyi başlayamadıklarını belirten Filipovski, "Buna rağmen özellikle üçüncü periyotta geri gelmeyi ve öne geçmeyi başardık. Fakat dördüncü çeyrekle beraber takımda var olan öz güven eksikliği kendisini gösterdi. Çok fazla kolay atış kaçırdık ve sonucunda maçı kaybettik." dedi.


- İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi


İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ise haftayı kazanarak kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Bu sezon ligdeki her karşılaşmanın birbirinden zorlu olduğunu vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bu önemli bir galibiyetti ama devam eden ligde anlam ifade etmesi için bazı detayların üstüne gitmemiz lazım. Bugün oyunun belirli bölümlerini biraz daha dengeli oynadık. Özellikle topu içeriye doğru zamanında indirdik. Top kayıplarında ilk yarıda biraz sorun yaşasak da ikinci devre biraz daha toparladık. Bu haftayı kazanarak kapattığımız için çok mutluyuz."

Yorumlar