Basketbol maçın ardından

- Banvit Başantrenörü Ernak: - "Çok iyi bir takım ve bizim bugünkü eksikliklerimizi çok iyi değerlendirdiler. Bir yere kadar direnebildik" - Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Mahmuti: - "Maça tutuk başlamamıza rağmen oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Bugün Avrupa'nın en iyi liglerinden Süper Lig'de şu anda yarı finaldeyiz"

Google Haberlere Abone ol
Basketbol maçın ardından

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Darüşşafaka Doğuş'a 86-73 mağlup olarak elenen Banvit'in Başantrenörü Selçuk Ernak, takımın eksik yönlerini rakibin iyi değerlendirdiğini ve bu yüzden de maçı kaybettiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ernak, Darüşşafaka Doğuş'u aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ederek, kalan maçlarda da başarılar diledi.

Maçın ilk dakikalarında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Ernak, şöyle konuştu:

"Çok iyi bir takım ve bizim bugünkü eksikliklerimizi çok iyi değerlendirdiler. Bir yere kadar direnebildik. Üç tane ameliyatlı sakatlık geçirdiğimiz ve bir oyuncudan vazgeçtiğimiz bir sezonda hiçbir maçtan vazgeçmedik ve rakibini rahat ettiren bir takım olmadık. Geriye de düşsek ilerde de olsak sürekli oynadığımız basketbolla bu lige renk kattığımızı ve insanların gönlünde bir yer tuttuğumuzu düşünüyorum. Bunu sağlayan ve büyük özveriyle oynayan, çok dar bir rotasyonda oynayan bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu karakterde ve bu özverilerde oldukları sürece profesyonel hayatlarında önleri çok açık olacaktır."

- Darüşşafaka Doğuş cephesi

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti oynadıkları iyi basketboldan dolayı oyuncuları tebrik etti.

Maça iyi başlayamadıklarını dile getiren Mahmuti, "Maça tutuk başlamamıza rağmen oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Bugün Avrupa'nın en iyi liglerinden Süper Lig'de şu anda yarı finaldeyiz. Sezon başında bu önemli hedeflerinden biriydi bizim için. İyi basketbol oynadığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar