Basketbol il temsilcileri, Osmaniye'de toplandı

OSMANİYE (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Merkez, Güney ve Doğu İlleri Basketbol İl Temsilcileri Toplantısı Osmaniye’de yapıldı. TBF Yurt içi...

Google Haberlere Abone ol
Basketbol il temsilcileri, Osmaniye'de toplandı

OSMANİYE (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Merkez, Güney ve Doğu İlleri Basketbol İl Temsilcileri Toplantısı Osmaniye’de yapıldı.

TBF Yurt içi Faaliyetleri ve Altyapı Organizasyon Direktörü Necati Güler, Gençlik Merkezi Salonu'ndaki etkinlikte yaptığı konuşmada, toplantıya katılan 25 basketbol il temsilcisiyle altyapıda yaşanan sorunları konuştuklarını belirtti.

Basketbol altyapılarının önemsendiğini bu anlamda il temsilciliklerinin önemli görev üstlendiğini aktaran Güler, şunları söyledi:

"İl temsilcileriyle ilk kez Osmaniye’de bir araya gelmekten mutluyum. Bundan sonraki süreçlerde toplantılarımız devam edecek. İl temsilcilerimiz basketbolumuzun gelişmesi ve başarılı sporcuların yetişmesinde önemli görev üstleniyorlar. Toplantımızda altyapılarda yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşulup tartışılacak. Bizlere ev sahipliği yapan Osmaniye İl Temsilciliği ile toplantımıza katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Osmaniye Basketbol İl Temsilcisi Cengiz Akbaş da toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu kaydetti.

Osmaniye’nin basketbolda bölgenin önemli kentlerinden olmaya aday bir il olduğunu ifade eden Akbaş, "Sorunlar ve çözüm önerileri hakkında fikir alış verişinde bulunduğumuz toplantının ilk kez kentimizde yapılması mutluluk vericidir. Osmaniye’de 2 bin 500 lisanslı basketbolcu var. Osmaniye Gençlik’in Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselmesiyle kentimizde büyük bir heyecan ve sevinç yaşadık. Bu başarı örnek teşkil edecek ve lisanslı sporcu sayımızda artış yaşanacak. İlimizde federasyonumuzun çeşitli etkinliklerine ev sahipliği yapmayı arzuluyoruz." diye konuştu.


Yorumlar