Basketbol: Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası

- Turnuvanın ikinci gününde iki maç oynandı

Google Haberlere Abone ol
Basketbol: Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası


YALOVA (AA) - 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla düzenlenen 'Demokrasi Şehitleri ve Gaziler Kupası' basketbol turnuvasında ikinci gün maçları oynandı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Yalova VİP Gençlikspor'un organize ettiği basketbol turnuvası, ikinci gün maçlarıyla devam etti. 90. Yıl Spor Salonu'nda 4 takımın mücadele verdiği organizasyonda ikinci günün ilk maçında OGM Orman Gençlik, Edremit Belediyesi Gürespor'u 85-82 mağlup etti.

Günün ikinci maçında ise ev sahibi VİP Gençlikspor, İzmit Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Normal süresi 60-60 biten müsabakanın ilk uzatma devresi de 66-66'lık eşitlikle geçildi. Rakibini ikinci uzatma sonunda 75-71 yenen VİP Gençlikspor, turnuvadaki ilk galibiyetini aldı. Organizasyonun son günü öncesinde dört takımın da birer galibiyeti bulunuyor.

Turnuva, yarın oynanacak iki mücadeleyle tamamlanacak. Günün ilk maçında İzmit Belediyespor ile Edremit Belediyesi Gürespor, diğer müsabakada ise OGM Orman Gençlik ile VİP Gençlikspor, karşı karşıya gelecek.


Yorumlar