Basketbol: 2017 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri

- Elemelerde Bosna Hersek ve Romanya ile karşılaşacak ay-yıldızlı ekip, çalışmalarını Ankara'da sürdürüyor

Google Haberlere Abone ol
Basketbol: 2017 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri

ANKARA (AA) - 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Bosna Hersek ve Romanya ile karşılaşacak A Milli Kadın Basketbol Takımı, günü tek antrenmanla tamamladı.

Ankara Spor Salonu'nda başantrenör Ekrem Memnun yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Ay-yıldızlı oyuncuların, ilk 10 dakikası basına açık olan antrenmanda, üç grup halinde ağırlık, hücum organizasyonları ve şut çalışması gerçekleştirdiği belirtildi.

Milliler, yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.


- Esra'dan Ankaralı basketbolseverlere çağrı


A Milli Takım oyuncularından Esra Ural, federasyonun internet sitesine yaptığı açıklamada, Ankaralı basketbolseverlerin desteğiyle Avrupa Şampiyonası'na katılmak istediklerini belirtti.

Ankaralı basketbolseverlerin milli takımı yalnız bırakmayacağına inandığını vurgulayan Esra, "Sonuçta onlar yoksa biz bir kişi eksiğiz. İnşallah, maçlarda bize destek olurlar ve 2017 Avrupa Şampiyonası'na el ele gideriz." ifadelerini kullandı.

Esra, ay-yıldızlı formayı giymekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Tekrardan en sevdiğimiz, en çok mutlu olduğumuz ve gururla taşıdığımız formamıza kavuştuk. Avrupa Şampiyonası için artık son iki maçımızı oynayacağız. Bosna Hersek ve Romanya'ya karşı deplasmanda farklı kazanmıştık ama bu sonuçlar hiçbir şekilde kriter olmayacak. Rakiplerimize karşı ilk defa oynuyor gibi iyi konsantre olup, iyi çalışıp en iyi şekilde performansımızı sergilemek istiyoruz."

Yorumlar