Basketbol 2. Ligi’ne terfi müsabakaları yarın başlıyor

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, basketbol kültürü yüksek kentte terfi müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.Hadi, tarihi Atatürk Evi’nde, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)...

Google Haberlere Abone ol
Basketbol 2. Ligi’ne terfi müsabakaları yarın başlıyor

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, basketbol kültürü yüksek kentte terfi müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Hadi, tarihi Atatürk Evi’nde, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Erkek Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, Kadınlar Lig Koordinatörü Murat Tümer ve Federasyon İl Temsilcisi Rıza Öztürk ile gerçekleştirilen basın toplantısında, Adana’da organizasyon konusunda profesyonel bir ekip bulunduğunu, terfi ligine katılan takımların rahatlığı için tüm önlemlerin alındığını kaydetti.

Toplantıyı, dünyanın saygı duyduğu devlet adamı, başöğretmen ve büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana ziyaretinde konakladığı evde yapılmasının ayrı bir anlam yüklediğinin altını çizen Hadi, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Basketbol kültürü yüksek kentimizde terfi müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Turnuvaya katılan sporcu, hakem, antrenör, yönetici ve taraftarların rahatlığı için her türlü önlemi aldık. Turnuva için kentimizde bulunan tüm takımlara Adana konukseverliğini göstereceğiz. Evrensel dil olan sporun dini, dili, ırkı olmaz. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Ekibimle birlikte takımların hizmetindeyiz.”

TBF Erkek Ligi Koordinatörü Ayhan Özgümüş, Adana’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Adana’da organizasyon konusunda deneyimli İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve ekibi sayesinde hiçbir sorun yaşanmayacağına inanıyorum.” dedi. Turnuvanın 6 gün süreceğini ifade eden Özgümüş, cuma günü tüm takımlara dinlenme verileceğini, her müsabakadan sonra basın toplantısı düzenleneceğini, 3 takımın 2. Lige yükseleceğini kaydetti.

Toplantıda konuşan Adanaspor Teknik Sorumlusu Şahin Ateşdağlı, zorlu bir sınavdan geçerek 6 takım arasına kaldıklarını, saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti.

Bu arada, yarın Menderes Spor Salonu’nda yapılacak karşılaşmalar şöyle:

Saat: 14.00 Aşut Mersin- Melikşah Üniversitesi

Saat: 16.00 – Adanaspor-Gediz Üniversitesi

Saat: 18.00-Afyon Belediyespor-İstanbulspor

CİHAN

Yorumlar