Başkan Ünal Aysal: Çilekleri kiraza dönüştürmek gerek

Halkalı Atakent Anafen İlkokulu öğrencileri Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Ünal Aysal: Çilekleri kiraza dönüştürmek gerek

Halkalı Atakent Anafen İlkokulu öğrencileri Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da ziyaret etti. Oldukça sıcak geçen toplantıda öğrencilerle sohbet eden Başkan Ünal Aysal, gündeme dair açıklamalar da yaptı.

Mali Genel Kurul Toplantısı hakkında görüşlerini bildiren Başkan Ünal Aysal, Genel Kurul’un başarılı geçtiğini söyledi. Kadınlar Avrupa Ligi Finali hakkında da düşüncelerini aktaran Başkan Ünal Aysal, "Güzel bir maç oldu. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Önemli olan iki güzide kulübümüzün bir yabancı ülkede şampiyonluk maçında karşı karşıya oynamasıydı." dedi.

Başkan Ünal Aysal, Halkalı Atakent Anafen Eğitim Kurumu'nun ilköğretim sekinzinci sınıfta okuyan başarılı 10 öğrencisini kabul etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Ünal Aysal, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Başarılı öğrencilere Galatasaray Lisesi hakkında tavsiyelerde de bulunan Başkan Aysal, üniversiteyi yurt dışında okumanın okuyana ayrı bir ufuk kattığından da bahsetti. Başkan Aysal, gerçek dostlukların da lise yıllarında kurulduğunu söyledi.

"ÇİLEKLERİ KİRAZA DÖNÜŞTÜRMEK GEREK"

Başkan Aysal, bayan basketbolda elde edilen başarının yanında yaşanan olaylarla ilgili öğrencilerin sorduğu bir soruya ise "İki Türk takımının bir Avrupa kupasında final oynaması Türkiye'nin başarısı. O finalde kupayı Galatasaray Odeabank aldı ama bana göre o final maçının iki kazananı oldu. Çünkü finali oynayan her iki takım da Türk takımı. Bu da çok büyük bir başarı ve ülkemiz adına gurur vesilesi." dedi.

Futbol takımı ve yaptığı transferlerle ilgili öğrencilerin sorularına da cevap veren Başkan Aysal, 'Önümüzdeki yıl yeni çilekler getirecek misiniz?' şeklindeki soruya ise "Çilekleri kiraza dönüştürmek gerekir pastanın üstüne kiraz da konur." diye cevap verdi.

Başkan Aysal da öğrencilere zaman zaman sorular sorurken, bir öğrenciye 'En çok hangi futbolcuyu seviyorsun?' dedi. Öğrencinin Wesley Sneijder cevabını vermesi üzerine ise Başkan Aysal, öğrenciye, "Senle ortak noktamız var, çünkü ben de Wesley Sneijder'i çok beğeniyorum." dedi.

Başkan Aysal, bir öğrencinin, 'Transferinden dolayı pişmanlık duyduğunuz bir futbolcu var mı?' sorusuna ise ilginç bir cevap vererek, "Var ama isim olarak söyleyemeyeceğim. O bende kalsın." ifadeseni kullandı.

Süper Lig'de Galatasaray dışında beğendiği oyuncular olduğunu ama isim veremeyeceğini de belirten Başkan Aysal, yeni sezonda yapacakları transferlerle ilgili olarak ise "Transfer mevsimi mayıs ayında başlıyor, değerlendirmeleri de o zaman yapacağız. Ama bir futbolcuyu transfer ederken maliyetinin yanında ahlak ve karakteri öncelikli tercihimiz olacak." dedi.

Başkan Aysal, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde edinmiş olduğu birikimleri Galatasaray'a aktarabilmek için bu kulübe geldiğini de ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı:

"Kurumsallığa ciddi manada önem veriyorum. Başarının kurumsallıktan geçtiğini, kurumsallıkta otokontrol sisteminin çok iyi kurulması gerektiğini düşünüyorum. Kurumsallığın temelinin iş dağılımında olduğuna inanıyorum."

Başkan Aysal, çok sıcak karşıladığı ve yakından ilgilendiği öğrencilerle yaptığı sohbetin ardından öğrencilere başarı madalyaları takıp hediyeler verdi ve birlikte fotoğraf çektirdi.
    
CİHAN

Yorumlar