Başkan Ekrem İmamoğlu: Gürpınarspor başarıdan başarıya koşacak

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gürpınar Spor Kulubü'nün U16 Takımı'nın antrenmanını izledi ve başarılar diledi. Başkan İmamoğlu, baklava ikram ettiği genç futbolculara enerji yüklediklerini belirterek, "Gürpınarspor başarıdan...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Ekrem İmamoğlu: Gürpınarspor başarıdan başarıya koşacak

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gürpınar Spor Kulubü'nün U16 Takımı'nın antrenmanını izledi ve başarılar diledi. Başkan İmamoğlu, baklava ikram ettiği genç futbolculara enerji yüklediklerini belirterek, "Gürpınarspor başarıdan başarıya koşacak." dedi.

Beylikdüzü'nün başarılarıyla adından sözettiren takımı Gürpınar Spor Kulubü'nün U16 Takımı, Türkiye şampiyonasında yarın ve hafta sonunda oynayacağı maçlarla 108 takım arasından ilk 24'e kalma mücadelesi verecek. Motivasyon için genç futbolcuları idmanda ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençlere başarılar dileyerek, onlara baklava ikramı yaptı.

Kulüp yetkililerinden bilgi de alan Başkan İmamoğlu, geçmişi ve bugünü başarılarla dolu olan Beylikdüzü - Gürpınar Spor Kulübü'ne oynayacakları bu maçlarda başarı diledi. Spora ve sporcuya yatırım yaparak, profesyonel lige futbolcular yetiştirmeyi hedefleyenlerin iyi bir iş yaptığını söyledi.

Gürpınar Spor Kulübü U11, U13, U14, U15, U16, U17, Genç Takım, A Takım Süper Amatör olmak üzere mücadele ediyor. Önemli başarılar elde edildiğini ve alt yapılarının oldukça sağlam olduğunu ifade eden Gürpınar Spor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Gümüş, yakın geçmişte U11, U13, U15, U16, U17 yaş ve Genç Takım'da İstanbul grup şampiyonu olduklarını belirtti.

U16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA MÜCADELE VERİYOR

U16'nın iki takımı eleyerek Türkiye şampiyonasında oynamalarının ve 108 takım arasında ilk 24'e kalma mücadelesi verecek olmalarının önemli bir başarı olduğunu söyleyen Teknik Direktör Gümüş, şöyle konuştu:

"U19 Genç Takımı ise İstanbul elemesi birinci etabını geçti. Türkiye'de ilk 24 takım arasına kaldı. Ancak ikinci turda kaçırdığı penaltı ile ilk dörde giremediğimiz için üzgünüz. Gelecek sezonda çok daha iyi bir başarı grafiği yakalamak istiyoruz."

Bu arada futbolcuların idman yaptığı sırada, kendilerini sahada ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mola veren genç futbolcuları etrafına toplayarak, onlara enerjilerini geri kazanmaları adına baklava ikram etti.

"BAŞARISIZLIK DİYE BİR ŞEY YOK"

Gürpınarspor'un başarılarını yakından takip ettiğini dile getiren Belediye Başkanı İmamoğlu, "Takım başarısını yükselteceğiz. Spor kulüplerimiz, gençlere önemli hizmetler veriyor. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Eksikliklerinizi tamamlayacağız." dedi.

Alt yapıda başarısızlık diye bir şeyin olmadığını da sözlerine ekleyen Başkan Ekrem İmamoğlu, "Daima ileriye bakacaksınız. Buralar yetişme yerleri. Teknik kadronuz, yöneticileriniz gayet sağlam. Futbolcu olmak için uğraşıyorsunuz. Motive olun, başarısızlığa uğradığınızı hiçbir zaman düşünmeyin. Turnuvalar her şeyin başladığı andır." diye konuştu ve genç futbolculara başarılar diledi.

CİHAN

Yorumlar