Başkan Dündar, Judo takımı ile antrenmana çıktı

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyespor Judo Takımı’nı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Dündar, Judo takımı ile antrenmana çıktı

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyespor Judo Takımı’nı ziyaret etti. Judogi kıyafetlerini giyip mindere çıkan Dündar, 60 kiloda Ümitler Avrupa Kupaları ve Türkiye şampiyonu Şahin Biçer ile antrenman yaptı.

Dikkaldırım Spor Salonu’nda gerçekleşen idmanda Mustafa Dündar, önce sporcularla birlikte ısındı, ardından judodaki hünerlerini sergiledi. Antrenör Şeyda Yılmaz nezaretinde judo yapan Dündar, takımın yıldızlarından 60 kilo sporcusu Şahin Biçer ile antrenman yaptı. Önce, antrenör Yılmaz’dan Judo sporunun teknikleri hakkında kısa bilgi alan Dündar, daha sonra kilosunda Avrupa Kupaları ve Türkiye şampiyonu olan Şahin Biçer ile yaptığı antrenmanda sergilediği performans ile sporculardan geçer not aldı. Antrenmanın sonunda sporculara baklava ikram eden Başkan Dündar, Süper Lig’e terfi eden takımına başarı dileklerini iletti.

HEDEF OLİMPİYATLAR

Osmangazi Belediyespor Judo takımının hedefini, 2016’da Brezilya’nın Rio da Janeiro kentinde düzenlenecek olan yaz olimpiyatları olduğunu söyleyen Başkan Dündar, şunları ifade etti: “Osmangazi Belediyesi olarak, 33 ayrı branşta faaliyet gösteriyoruz. En iddialı olduğumuz branşlardan birisi de judo. Bu alanda 150’si müsabakalarda yarışan, 27’si de mili olmak üzere 338 sporcumuz var. Dışarıdan hiçbir sporcu transfer etmeksizin, sadece kendi hocalarımız ve sporcularımızla müsabakalarda yer alıyoruz. Amacımız, altyapımızdan milli takımlara sporcu yetiştirmek. Amatör ruhla profesyonel sporcu yetiştirmek sloganıyla çıktığımız bu yolda, evlatlarımızı uluslararası müsabakalarda boy gösterirken görmeyi umut ediyorum.”

2012 Türkiye Şampiyonu ve aynı zamanda takım antrenörü olan Şeyda Bayram ise şunları dile getirdi: “Başkanımızın da desteğiyle üst düzey bir alt yapı sistemine kavuştuk. Rabia Şenyayla, İlayda Seyis ve Melisa Çakmaklı gibi uluslararası düzeyde madalya sahibi sporcular bünyemizde yer alıyor. Örnek vermek gerekirse, geçtiğimiz yıl düzenlenen Avrupa Şampiyonaları’nda, milli takım adına sadece bizim sporcularımız madalya alabildi. Lig klasmanlarında, Ümitler ve Gençler kategorisinde henüz bizi geçen yok. Umarım Büyükler kategorisinde de bu yıl iyi sonuçlar alırız. Bunun için haftanın 7 günü çalışıyoruz. Bugün de başkanımızın bizi ziyaret etmesi bizleri mutlu etti.”
CİHAN

Yorumlar